torstai 12. kesäkuuta 2008

Iloa elämässä

Bisquits haastoi minut aikoja sitten kertomaan millaisia ilon aiheita minulla on tällä hetkellä elämässäni. Bisquits oli alkanut pohtimaan aihetta koska ystäväpiirissä on ollut raskaita tapahtumia viimeaikoina. Itselläni ystäväpiirissä on myöskin tapahtunut vaikka millaisia tragedioita, pari eroa, yksi syöpä ja muutamia hermoromahduksia mutta myös todella iloisia asioita kuten hyvä ystävä saa muutti poikaystävän kanssa saman katon alle ja toinen löytänyt elämänsä miehen.

Ihana Äppelblom oli kommentoinut edelliseen postaukseen että kirjoitukseni ovat hänen mielestään elämäniloisia. Se oli huippu kiva kuulla :).

Ensimmäinen ilon aihe on sama kuin Bisquitsilla, nimittäin:

1. Mies

Ällistyttävää huomata miten kahden vuoden jälkeen edelleen on perhosia vatsassa ja olo on kuin vastarakastuneella. Kai se on sitä että se oikea on sitten löytynyt. Aiemmin suhteeni eivät kestäneet puolta vuotta pidempään koska keksin viimeistään siinä vaiheessa jonkun hyvän syyn häipyä. Viimeksi lähdin niinkin hyvästä syystä kuin silloinen poikaystäväni ei suostunut antamaan avaimiaan lainaan yhdeksi päiväksi. Pakkasin kamat ja ilmoitin että se oli sitten siinä. Nykyinen poikaystäväni osaa hallita tempperamenttiani todella hyvin ja en osaa kuvitella elämää ilman häntä. Suhteessa pitää osata olla nöyrä hyvällä tavalla kuten äitini tapaa sanoa. Hän pitää minut järjissäni mutta tekee myös hulluksi. Noniin ei enää siirappia :)


2. Loma

Lomaan on enää seitsemän päivää ja viisi työpäivää. Olen niin loman tarpeessa etten meinaa pysyä nahoissani. En pitänyt mitään talvilomaa vaan säästin sen ja yhden viikon kesälomaa ensi talveksi jolloin olisi tarkoitus lähteä Intiaan tai Sri Lankaan. Säästäminen on vähän kesken vielä.. Matka Cannesiin taitaa mennä tähän samaan, odotan sitäkin niin paljon että olen suunitellut jo kaikki vatteetkin valmiikis reissuun.



3. Ystävät

On se ihanaa tietää että on hyviä ystäviä. Minulla on ystäviä ihan ala-aste ajoilta sekä uudempiakin ystäviä joiden kanssa ollaan lähennytty nopeastikin. Yksi parhaista ystävistäni palasi juuri Australiasta josta olen todella iloinen. Hyvät ystävät ovat kullanarvoisia ja erilaiset ystävät vasta rikkaus onkin.

kuva täältä

4. Lehdet

Kaikenlaiset lehdet ovat olleet minulle aina intohimo. Luen myös paljon kirjoja mutta olen erityisen visuaalinen ja tunnen pysyväni maailman menossa mukana lukemalla lehtiä. Tottakai netti tarjoaa samaa tietoa nopeammin ja halvemmalla mutta rakastan sivujen kääntelyä ja sitä että lehden voi ottaa mukaan mihin tahansa. Matkustaminen sujuu mukavammin jos on varustautunut pinolla lehtiä ja lukemiseen uppoutuu niin ettei ajankulua huomaa. Kotonakin pääsee vähäksi aikaa jonnekkin "muualle" kun avaa vaikka Hesarin. Kaikki on hyvin kun on lehtiä :)



5. Ballerinat

Tämä meneekin sitten jo melko pinnalliseksi. Tiedättekö tunteen kun näkee suurinpiirtein unta jostain vaatteesta tai asusteesta ja kaupoista ei vain löydy sellaista. Kaikki on vähän sinnepäin mutta ei ihan niinkuin oli kuvitellut. Oma haaveeni on ollut käärmeennahkaiset ballerinat ja löysinkin sellaiset French Solen nettisivuilta. Nyt ystäväni kertoi nähneensä niitä Nina's:illa! Hiphei ja rahoja laskemaan josko olisi niihin varaa vielä. Ei taida kyllä olla..

kuva täältä



Mistä sinä tulet iloiseksi juuri nyt?




7 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Sinun kirjoituksestasi! :D Heh, tee sitä useammin! (...joojoo, toki ymmärrän että on sinulla muutakin elämää) :D

MouMou kirjoitti...

Siitä, että tänään on viimeinen työpäivä ennen viikonloppua.:)<3

Miina kirjoitti...

olen iloinen, että pääsen ensi maanantaina mökille! Ja kavereista, viime viikkoisesta karateleiristä, lomasta ja elämästä muutenkin :)

Cerisier kirjoitti...

Tämän hetken suurin ilonaihe on (perheen ja parisuhteen lisäksi) ehdottomasti valmistuminen. Paperit on jo vetämässä, nyt vaan odottelen :)x1000. Seuraava ilonaihe on loma, käväisemme Tukholmassa ja sitten menemme kaveriperheen kanssa mökille juhannukseksi. Lisäksi iloitsen siitä että löysin Agatha Christien dekkarien filmatisointeja netistä, olen tuijotellut niitä melkein joka ilta :D

Anonyymi kirjoitti...

Stockmannilla näkyi olevan myös myynnissä käärmeennahkakuvioiset ballerinat merkkiä Spirit. Hinta taisi olla 39 euroa.

vippe kirjoitti...

Iloiseksi tällä hetkellä tekee vapaapäivä ja kone joka pelittää edes jotenkin :D

Lily kirjoitti...

Jenny: hehhe kiitos :D Yritän parhaani vaikka ei mulla muuta elämää kyllä ole ;D

Moumou: Se teki kyllä minutkin iloiseksi, niinkuin perjantai aina :)

Mitu: Niin sitä pitää :)

Cerisier: Vau, onneksi olkoon! Muista juhlia kunnolla :)

JJ: Kiitos vinkistä, käyn ehdottomasti katsomassa sieltä!

Vippe: Toimimattomat koneet saa kyllä hermoromahduksen partaalle :) Toivottavasti oli hyvä vapaapäivä!