lauantai 14. kesäkuuta 2008

Lauantaita

Tänään oli tarkoitus mennä katsomaan Sex and the City-leffaa, mutta blondit ei tajunneet eilen varata lippuja joten tänään niitä ei ollutkaan. Tai oli, mutta vikoilla riveillä kaksi peräkkäistä paikkaa. Kovin yllättävää.. No mutta, mennään sitten sushille ja drinksuille pelkästään.

Heti tähän kärkeen kerrottakoon, että niitä käärmennahka ballerinoja on kyllä Nina'sissa mutta ei kokoja enää! Mikä tragedia.. Ensin ei tule Big dippasta DvF:n mekkoa, sitten Strawberrynetistä ei tule Tigin Bed Head after partya ja nyt ei uusia ballerinoja. Todella epäreilua..

Nonin takaisin iltaa. Tässä asussa ajattelin lähteä skumpittelemaan.


Paita Zarasta samoin laukku, farkut Tiger ja kengät ne Asoksen tietty..

Tässä vielä tämän päivän asu:


Oli jokseenkin vaikea löytää näitäkin kuvia kaikkien muiden asu-kuvien joukosta koska tuntuu siltä että kaikki näytti ihan samalta. On mulla muitakin vaatteita mutta mulla on juuri se vamma että tykästyn johonkin oikein kunnolla niin pidän sitä sitten kokoajan. Vrt. Jakku ja laukku.. Ja nuttura.. Pitäisi kai aloittaa uudistuminen siitä ;)

Nyt en kerkeä mitään syvällisempää rustailemaan, pitää kiiruhtaa syömään. Hauskaa viikonloppua kaikille sateesta huolimatta :)!!

10 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Kohta törmäät johonkin ihanaan löytöön, jos nyt on monta kertaa käynyt huono tuuri... Uskopa vaan!<3

Lily kirjoitti...

Moumou: Toivottavasti!!! :)

A.K. kirjoitti...

Oon kyllä huomannu että jos jostain vaatteesta pitää tosissaan, ni sitä täytyy sillon käyttää ja paljon. Mulle on meinaan käyny useesti niin, että oon ostanu jonkun aivan ihanan vaatteen, mutta en oo viittiny käyttää sitä niin usein ettei se ois joka päivä päällä ja lopulta huomaan etten enää tykkää siitä, enkä edes oo käyttäny siitä ku muutaman kerran, vaikka oon ollu ihan hulluna siihen. Joten lempparivaatteet sillon päälle kun ne on vielä lemppareita, ei sitte harmita jälkeenpäin :)

Anna-Maria K kirjoitti...

Toivottavsti et nyt kärsi krapulaa siellä:) Kivaa sunnuntaita siis!

Unknown kirjoitti...

Kivat asut!:>

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo baariasu :)Menee muuten aina niin että kun löytää jotain täydellistä mihin olisi vielä hyvällä tuurilla varaakin, niin oma koko on loppunut. Sitten kun siihen ei ole varaa, niin oma koko on ainut mitä löytyy :D

-SL kirjoitti...

Kivat asut!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on niin sama ongelma kuin sullakin. Itse olen myös huomannut, että lempparivaatetta tosiaankin tulee pidettyä P A L J O N :)

Minde kirjoitti...

Voi kuinka kaupat sua murjovat... Mutta ota lohtua tuosta upeasta Zaran clutchista, jota joka kerta himoitsen!

Lily kirjoitti...

A.K: Nimenomaan, kun ostaa jotain kivaa niin parempi sitä on sitten vaan käyttää eikä jättää kaappiin lojumaan "parempia aikoja" :).

Jenny: En, onneksi ;) Viime lauantai oli aika iisi, kukaan ei oiekin ollut missään ja vettä tuli sangolla päähän..

Lilya: Kiitos :)!

Winda: Kiitos :) Joo onkohan se joku kukkarojumala joka yrittää sillätavoin suojella meidän pennosia :D

Sl: kiiitos :)!

Miu: Ne tuntuu niin turvallisilta vaihtoehdoilta aina! Kun tietää että joku juttu näyttää hyvältä päällä nini sitä tykkää sitten käyttääkin :)

Minde: Nimenomaan murjovat... Ja kiitos, tykkään siitä clutchista ihan superisti :)