sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Terkut mökiltä!

Tarkoitus oli siis jo perjantaina tulla huikkaamaan, että olen viikonlopun mökillä joten minusta ei kuulu vähään aikaan mutta siinä hötäkässä en sitten kerennytkään. Perjantaina lähdettiin nimittäin suoraan töistä tänne ja sitten loppuaika onkin mennyt miettiessä että miten ihmeessä pidän rosé pulloni kylmänä kun se ei mahdu jääkaappiin pysty suunnassa. Ensi kerralla ostetaan kierrekorkilla oleva..

No mutta, tulin vain kertomaan että mökillä ollaan ja tiistaina palaan mm. Bisquitsin haasteeseen ja uuteen kännykkääni (mutta se ei ole se LG. Poikaystävä vannoi siellä kaupassa etten ikinä opi käyttämään sitä ja minulla tulee menemään hermo niin usein ettei hän jaksa kuunnella.)! Tullaan täältä vasta huomenna aamulla pois ja olen iltavuorossa huomenna joten huomennakaan en kerkiä.

Niin ja luvassa on myös kesälomafiilistelyä! Enää työpäivää ja olen vapaa!! Luoja on sitä odotettukin. Tiedossa on pienet matkat ainakin Saarenmaalle ja Cannesiin.

Kuulumisiin siis viimeistään tiistaina! <3

2 kommenttia:

Cerisier kirjoitti...

Kylmää vettä ämpäriin ja viini sinne toimii kohtuu hyvin, ämpärit on yleensä sen verran kapeita ettei pullo kaadu. Toivottavasti mökkireissu meni hyvin :)

Lily kirjoitti...

Cerisier: Loistoidea! En tullut yhtään ajatelleeksi.. Joo hauskaa oli ja rentouttavaa :)