tiistai 24. kesäkuuta 2008

Hyvin perinteinen suomalainen juhannus

Ystävien kesken minut tunnetaan hyvin herkkänahkaisena hygienia-asioiden suhteen, en yövy teltassa edes pakon edessä, vaadin matkoilla omaa vessaa ja suihkua (hostellit kimppahuoneineen ei tule kysymykseenkään) ja niin edelleen. Tämä juhannus alitti kyllä kaikki mahdolliset rimat mitä koskaan olen asettanut.

Tiivistelmä juhannuksesta on kutakuinkin tässä:

Kaksi päivää kännissä aamusta iltaa jonka seurauksena syöminen jäi lauantaina melko vähälle (kankkunen oli sen mukainen), suikussa en käynyt kertaakaan, pakotin autoon sammuneen poikaystäväni ylös jonka seurauksena itse sammuin, sänkyyn kylläkin. Ainiin tätä ennen ennätin myöskin kosimaan poikaystävääni joka sanoi ei: "Mutku tää juhannus on rakkauden juhlaa niin kyllä nyt jonkun täytyy olla kihloissa, vai mitä häh??" Sain ystävällisen muistutuksen että paikalla oli ihan naimisissakin olevia.. Miehen torjunta ei haitannut niinkään koska hän kertoi ettei voi nyt millään suostua koska hänellä on oma suunitelma kosintaa varten joka helpotti tietysti minua..

Että tällaista. Koko juhannus oli niin koominen kaikkine piirteineen jotka ovat ei-niin-minua, päätin etten anna morkkiksen vaivata päätäni. Vaikka ehkä pitäisi..

Kuva upeasta kokosta joka saatiin onneksi syttymään kun sade lakkasi illaksi:


Juhannuksen verkkarimuotia ennen sadetta ja kaikkea muuta katastrofaalista toimintaa:



Olen muuten poikaystävän kanssa mökillä nyt joten valitettavasti postailu tällä viikolla jää väkisinkin vähemmälle taas. Ensinnäkin tekniset syyt ja myöskin aika. Lupasin sille miehelle että vietetään laatuaikaa yhdessä. Saarenmaan reissu peruuntui valitettavasti koska auto hajosi.. No Cannesiin pääsemistä ei voi estää!

Vaikka tosiaan tultiin tänne mökille jo sunnuntaina niin olen päässyt jo alennusmyynteihin vähän
katsomaan. Löysin Itiksen Stockalta Filippa K:n Merinovillaisen neuleen hintaan 35 euroa. Kuvaa myöhemmin siitä. Olen todennut että Itiksen kaupoissa löytyy paremmin kokoja alennusmyyntien aikaan kun vastaavissa kaupoissa keskustassa. Ainakin Filippa K:n osalta..

Koska tämä mökki on tässä Vuosaaren edustan saaristossa niin kauppaan tulee mentyä yleensä Itikseen, kuten eilen, niin pääsee vähän sivistyksen pariin. Tosin olen hengaillut verkkarit jalassa viimeiset neljä päivää ja farkut tuntuivat oudon kiristäviltä. Mökkihöperyys alkaa jo iskeä. Äkkiä korkokengät jalkaan!

En tosiaan viime viikolla päässyt sittenkään katsomaan Sinkkistä niin menen tällä viikolla sitten. Käsittämätöntä miten en vieläkään ole sitä nähnyt..

No mutta, kenen juhannuksena ei satanut?

7 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Heheheh, kuulostaapas tosiaan perisuomalaiselta:D Mutta pääasia jos hauskaa ollut. Meillä mies edelleen parantelee krapulaa, minä alan jo pikkuhiljaa olla oma itseni.

dolce kirjoitti...

Hahhah, loistavaa Lily ;) Eli suhteellisen selvin päin olit siis. Telttailussa on kyllä kamalaa se, ettei pääse peseytymään kunnolla. Itse kävin lauantai-aamuna campingin suihkussa, joka tuntui ihan luxukselle parin telttayön jälkeen. Puhumattakaan saunasta johon pääsin sunnuntai-iltana... Kyllä arvostaa taas vähän aikaa omaa suihkua ja sänkyä ;)

A.K. kirjoitti...

Kuulostaa melko hauskalta juhannukselta. ;) Teltassa voin yöni viettää, mutta suihku on ihan ehdoton! Ja muuten, minä vietin juhannukseni ilman sadetta. Kovin oltiin varauduttu sateeseen, mutta kertaakaan ei ripotellu. :) Ei tosin kyllä pahemmin paistanut aurinkokaan. :)

Lotte K kirjoitti...

Turussa ei satanut. Se ei tosin auttanut koska poikaystävä oli kipee ja itseä kiukutti. Pöh.

Ja itiksen aleista olen huomannut ihan saman jutun. Myös normisesonki aikaan on lähes sääntöl että jos joku koko on keskustan Zarasta loppu itiksen Zarasta sitä löytyy. Onneksi Turku on myös aika loistava näissä jutuissa... :)

Harmi tuo teidän Saarenmaan reissu, mutta onneksi pääsette Cannesiin! :)

MouMou kirjoitti...

Voi sinua, menit sitten kosimaan!:D Onneksi miehelläsi on jo suunnitelma.:) Aika söpöä!

seireeni kirjoitti...

Itä-Suomessa paistoi aurinko joka päivä..vähänkö keljutti palata Helsinkiin maanantaina :(

Cerisier kirjoitti...

Meidän :) Oltiin Porvoossa mökillä, ja satoi tunnin kun tultiin ja puoli tuntia kun lähdettiin. Ihan jees, kun mukana oli 2 kolmevuotiasta ja yksi vauva. Kännisekoiluja ei ollut, muita kylläkin. Riippumatosta, vanhoista vaatteista ja kankaisesta agilitytunnelista irtoaa yllättävän paljon huvia aikuisillekin...