keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Täällä taas

Läppäri olikin eiliseen yöhön asti mökillä joten en saanutkaan tätä juttua aiemmin kirjoitettua. Tästä saattaa kesän aikana tulla jonkun sortin ongelma koska mies tykkää ottaa läppärin mukaan mökille ja se myös tykkää käydä siellä usein. No onneksi mökki ei ole kaukana ja voin mennä vaikka metrolla bloggailemaan sinne jos siltä alkaa tuntua.

Viimeksi puhuinkin siitä kännykästä jo ja tässä se tulee, my new baby:

Se on Nokia 6500. Jos se nyt kertoo kenellekkään mitään. Kamerat ja kaikki.. Ehtona oikeastaan oli että pitää olla simpukka tai sitten tuollainen liku ja mahdollisimman pieni ja ohut. Se LG olisi ollut varmasti hieno mutta varmasti liian monimutkainen minulle. Mun aivokapasiteetti alkaa duunipäivän päätteeksi olla käytetty joten kaikki simppeliys kunniaan.

Päivällä asu oli tämä:

  • Mekko H&M
  • Leggarit Garlings
  • Laukku Dkny
  • Kengät Zara
  • Kauden kuumin asuste: Kissa. Ihan kirjaimellisesti siis. Meinaan öisin läkähtyä kuumuudesta kun kisu kehrää masun päällä.
Hain eilen Zarasta pellavatakkini josta siis puuttui nappi eikä varanappista ollut tietoakaan. Vein takin siis takakisin ja he ompelivat ystävällisesti kaikki napit kunnolla kiinni.



Lomaan on enää kuusi työpäivää. Aloitan siis juhannuksena loman joten tällä viikolla saa mun puolesta sataa mutta sitten ei enää. Kiitos. Lomasuunitelmissa on oleilua mökillä ja matka Saarenmaalle autolla poikaystävän kanssa. Odotan reissua innolla koska en ole ikinä Saarenmaalla käynyt. Kaikki ovat kovasti kehuneet paikkaa joskin siellä ei montaa päivää viitsi viettää. Tätä olisi siis luvassa:

kuva täältä

Heinäkuun 24.päivä on myöskin lennot varattu Nizzaan. Matka jatkuu siis sieltä suoraan Cannesiin ja paluu on seuraavana maanantaina. Lennot on Brysselin kautta josta kummivanhempani hyppäävät samaan koneeseen. Asumme siis heidän luonaan. Armotonta shoppausta ja hyvää ruokaa siis tiedosssa. Cannesissa olen käynyt useammin mutta yhtään kuvaa koneella ei valitettavasti ole. En nimittäin omista itse kameraa edelleenkään. Tällä reissulla on toki poikaystävän kamera mukana. Rakastan sitä paikkaa..


Kuva täältä

Semmoista. Nyt on pakko lopettaa, alkaa naurattaa ihan liikaa. Kaikki varmaan joilla asuu mies taloudessa tietää että nyt pelataan jalkapallon EM-turnausta. No meillä ainakaan tämä ei jää epäselväksi sillä tuossa se nyt istuu joku hassu polyesteriasu päällä ja lähempi tarkastelu osoittaa sen olevan kantakuppilan oman futisjengin peliasu. Siinä siis roikkuu laputkin vielä paikoillaan sillä sitä ei ole koskaan käytetty. Noo jos sillä pääsee hyvää fiilikseen niin mikä jottei... Anna mun kaikki kestäää!!!!!!!!!!!!!! Tätä tulee kuulema jatkumaan seuraavat kolme viikkoa.

Ps. Hei vaude, yli sata tilaajaa Blogilistan kautta! Kiitos ja kumarrus teille kaikille! Saisitte kaikki mun puolestani ilmoittautua niin tietäisin vähän ketä tällä käy ja löytäisin tieni myös uusiin blogeihin! Edit// Niin siis ilmoitautukaa kaikki muutkin lukijat :)

11 kommenttia:

Lotte K kirjoitti...

Yksi tilaaja ilmottautuu! Et varmaan arvannutkaan... :)

Omakin puhelin elää jo viimeisiä hetkiään, tuo hommaamasi on tosi kätevän oloinen. Hieman kyllä haaveilen iPhonesta kun poikaystävälläkin sellainen on, tosin se iso näyttö olisi ehkä liian riskialtis (mun laukun pohjat ei oo turvallisia paikkoja puhelimille)..

Anonyymi kirjoitti...

Heei!
En ole tilaaja, mutta olen jo pitemmän aikaa seurannut blogiasi.
Mainioita juttuja ja lueskelisin mielelläni useamminkin.. vink vink ;) Miinusta vaan siis postaustahdin hitaudesta.
Totta kai ymmärrän, ettei tämä ole koko elämä ja tekemistä löytyy vaikka millä mitalla, mutta välillä on kyllä tosi pitkiä taukoja.
Miinuksesta huolimatta aion jatkaa lukemista.
Kaikkea hyvää sinne!

-Anna

Anna-Maria K kirjoitti...

mageen näkönen puhelin. niin ja tuo ihana kisu. Mullakin täälä yksi lämmittäjä on, makaa usein sylissä.

Joo ja ei meidänkään tv:stä tule mitään muuta kun futista seuraavat viikot, voi elämä... blääh.

Lily kirjoitti...

Lotte K: Kävi joo mielessä että saattaisit ollakin tilaaja ;)
Oi iPhone olisi ihan luksus. En kyllä varmaan osais sitäkään käyttää.. Joo isot näytöt on hyviä mutta todella naarmuuntuvaisia.

Anonyymi: Heippa Anna! Kiitos ja olet vinkki otettu :) Se on ihan totta että toisinaan jää ihan liian vähän aikaa postaamiseen. Pitäisi organisoida paremmin ja kirjoittaa juttuja valmiiksi kun niitä kuitenkin olisi.
Ja kiitos jos edelleen jaksat tänne tulla, arvostan sitä todella :)!

Jenny: Kiitti ja kiitti, vaikka poikaystävän valitsemia ovat kummatkin ;) Se johdatteli mut ostamaan puolet kalliimaan puhelimen kuin olin ajatellut ja lämmittäjä tuli myös sen mukana..
Perustetaan joku EM leskien oma yhdistys. Just kun päästiin siitä lätkästä!

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
en kyllä ole edes tilaaja, mutta vakilukija kuitenkin.

Haluaisin sanoa vain yhden asian... Ole kiltti, ja älä muuta blogiasi miksikään "vain kutsutuille käyttäjille" -versioksi, ainakaan ilman etukäteisvaroitusta. Olin tänään pakahtua suruun, kun huomasin esim. lotte k:n tehneen näin, en kestä sitä että näin käy kovin monelle blogille...

harMonica kirjoitti...

HEllou, tilaajaksi tunnustaudun !
Tykkäilen kovasti tyylistäsi ! :):)

sara kirjoitti...

ilmottaudun tilaajaksi.:D ja tykkään kovasti blogistasi ja tyylistäsi.

dolce kirjoitti...

Ihana tuo jakkusi, ja olipas hyvä palvelu Zarassa. Minulla meni hermot Cream- merkkisen jakkuni kanssa, kun ensimmäisellä käyttökerralla siitä irtosi kolme (!) nappia heti kun puin sen päälle...

MouMou kirjoitti...

IHUNA kisuliini päässyt kuvaan!:) Ja myös minä tilaan sinun blogiasi.<3

äppelblom kirjoitti...

Täällä yksi tilaaja lisää!:)

Onneksi meillä ei sitä futista katota ihan hullun lailla. Isä ei ole niinkään kiinnostunut eikä aika varmaan riitäkään hänelle että ehtisi katsoa ja pikku-veli on taas futis hullu mutta äiti ei suostu siihen että futista katsottais koko ajan!;) Eh, joo äiti on vähän kun diktaattori meidän perhessä, hahaa!;) Että mä en varmaan edes tietäis että jotain em kisoja pelattais tällä hetkellä jos en olisi ollut ruotsissa missä sitä mainostettiin aika lailla!:)

Ja itse kuolaan iphoneia mutta isä ei varmaan suostu ostamaan sitä sillä se ei ole nokia ja hän on joskus pitänyt minulle pitkän puheen siitä että hän ei koskaan tule ostamaan minulle muuta kännykkämerkkiä kuin nokia ja jos minä haluan toisen merkkisen kännykän niin sitte saan kustantaa sen itse että tällaista minun perheessä!:D

Muuten sitten vielä positiivista palautetta blogistasi, vaikka niitä postauksia ei tule niin usein mutta sitten kun niitä tulee niin ne ovat todella positiivisiä ja elämänilosia joten jatka samaan malliin.

Lily kirjoitti...

Anonyymi: Kiva kuulla että olet vakkari :)! ja lupaan, en ole edes harkinnut lopettamista!

Harmonica: Kiva kuulla! Kiva myös että kommentoit niin pääsen vierailemaan sinunkin blogissasi! Ja kiitos kovasti, minä ja tyyli kiitetään :)!

S: Kiiiitos, kiva kuulla :)! Ja sinunkin blogisi näytti oikein kivalta!

Dolce vita: Kiitos ja niin oli! Olin jopa vähän yllättynyt siitä palvelusta:). Se on kyllä tylsää kun napit irtoilee ja vetskarit hajoaa. Eihän kukaan osta vaatteita sitä varten että pääsee korjaamaan niitä heti..

Moumou: Daisy kiittää :) Ja kiitos, minäkin tilaan sinun, yllätys yllätys ;)

Äppelblom: Sinunkin blogi on jo tuttu :) ja kiitos että jaksat lukea mun juttuja. Ihanasti sanottu tuo että jutut ovat positiivisia ja elämäniloisia. Muutamien henkilökohtaisten karikoiden (menneiden onneksi) takia sitä yrittää ottaa ilon irti pienistäkin jutuista eikä valita turhasta :)