maanantai 24. maaliskuuta 2008

Ei enää suklaata!

Tätä kirjoittaessani ulkona on upea sää, minulla päänsärky ja naapuri luutavasti valmistelee valitusta isännöitsijälle. Näistä päätellen meillä oli eilen illanistujaiset jotka vähän venähti ja nyt harmittaa ettei voi mennä ulos nauttimaan kauniista päivästä. Tai toki voi jos sitten vaikka kun burana alkaa toimimaan..

Eilinen meni kylläkin oikein mukavasti. Meidän mummo pääsi tulemaan sairaalasta päiväksi ja oli oikein pirteä ja pääsee kohta puoleen varmasti jo asumaan takaisin kotiin. Pääsiäispäivällisillä en onneksi juonut viiniä koska täällä kotona sitä menikin sitten jo ihan liikaa. Kavereita alkoi tiputella ovesta kuuden jälkeen ja puoli yhdeltä sain viimeiset ulos(ja itseni myös, Rymy Eetuun nimittäin..). Kunnon kodinhengettärenä kokkailin patonkeja (eli avasin esipaistetut pakkaukset ja lykkäsin uuniin) ja tarjoilin briejuustoa ja Kindereitä. Eilisestä jääneitä sipsejä sen sijaan syön nyt aamiaiseksi koska en jaksa lähteä alakerran pitseriaan toistaiseksi.

Eilisen asun kanssa ennakoin ja otin kuvan jo ennen kun kukaan vieraista saapui. Kuvassa ihka ensimmäinen Gina Tricot-ostos: Sininen teltta! Olen aivan ihastunut tuon mallisiin vaatteisiin. Muutoin kuvassa tutut Zaran nilkkurit ja hennesin farkut. Laukusta ei tuossa vaiheessa ollut selvyyttä mutta mukaan lähti musta nahkaclutch joka on kirpparilta.

Meidän kamerassa taitaa olla jotain vikaa tai sitten mä en osaa käyttää sitä mutta se ei enää tarkenna ja valotukset menee päin mäntyä. Tai sitten joku kyöpelinvuoren kissoista on karannut ja muttanut meille tai ihan viimeisenä vaihtoehtona mä en vaan osaa käyttää sitä enää.


Ihan viimeiseksi esittelen uuden hienon joogamattoni joka on kirkuvan pinkki. Kannoin sen ylpeänä kassalle ja ajattelin että muillapa ei oo tällasta kunnes myyjäpoika tokaisi että "Hyvä valinta, tämä on tosi suosittu väri". Eli se siitä erottautumisesta :D. Kotona joogailen ihan vaan leggareissa ja topissa mutta salille laitan kyllä vähän peittävämpää. Ei hätää, kuvasta ei näy takapuoleni.

Olen ihan koukussa Astangaan. Se on juuri sopivan raskasta mutta riittävän hidastempoista ja rauhallista liikuntaa minun makuuni. Sitäpaitsi siitä tulee superhyvä mieli myös. Jooga aiheuttaa joillekkin tunteiden "purkauksia" ja minulla ne ovat iloisia tunteita. Tiedän, kuulostaa hassulta mutta kannattaa kokeilla.

Siivoilin aiemmin vaatekaappiani ja löysin kaikenlaista kivaa mitä en edes muistanut omistavani. Jos ehdin huomenna niin laitan kuvaa vanhoista aarteistani! Ja palaan siihen haasteeseen jonka Wilma aikapäiviä sitten heitti minulle!

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiva asu,löysin blogiisi vasta hiljattain ja tosi kivalta näyttää!:)

dolce kirjoitti...

Hih, kyöpelinvuoren kissa ;) Tuo tarjoilusi kuulostaa hyvältä. Itsekkin pyöräytin eilen parit pakastepatongit, ja kyllä ne tähän mahan upposivat kuin häkä! Valkosipulipakastepatonki on ihan parasta.

MouMou kirjoitti...

Ihana paita ja ihana kissa.:) Oma kisuni muistuttaa jättimäistä villasukkaa, se kun on harmaa ja pitkäkarvainen.<3

Lily kirjoitti...

Lilya: Kiitos ja kiitos :)!!

Dolce vita: Jeps, juustot ja patonki on hyvä ja melko edullinen purtava etkoilla. Ja oliivit.. Miten ihminen voikin koukuttua niin pahasti oliiveihin :D

Moumou: Kiitos ja Daisy on myöskin tosi otettu :) Heh, kissasi mahtaa olla söpö!

Anna-Maria K kirjoitti...

olenkin jo taas ehtinyt odotella päivityksiäsi:D Toivottavasti oli kiva ilta! Tykkään paidastasi, se on tosi kivan mallinen. Ostin itse samantyylisen ja ajattelin pukea sen kesällä mikroshortsien kanssa!:)
Sulonen kisu!

Madde kirjoitti...

Itsekkin tykkään tuon mallisista paidoista, näyttää kivalta sulla. Ja jumppamatto on ehdottomasti parhaan värinen. Hyii ne öklötys vihreät saavat jäädä salejen nurkaan.:D

Lily kirjoitti...

Jenny: Lupaan päivitellä vähän ahkerammin, intoa riittää mutta aikaa onkin toinen juttu :) Kiitos, paita on vielä ihanan tuntuinen päällä myös. Daisy kiittää myös :)

Jessica: Tänks :)! Joo hei ne vihreet ja violetit on kyllä kamalia ja saavat jäädä mieluusti sinne salin nurkkaan :D Siellä joogakaupassa oli myös sellainen likaisen keltainen myynnissä myös..

-SL kirjoitti...

Ihana paita ja söpö kissa!

Anonyymi kirjoitti...

Paita on ihana :)

Lily kirjoitti...

Sl: kiitos :)

Winda: kiitos :)!