maanantai 10. maaliskuuta 2008

Nyt sattuu

Nyt on viikonlopun joogakurssi takana päin. Olen aivan rakastunut astanga joogaan vaikka tämän kolotuksen perusteella voisi luulla toisin. Lihakset ovat niin kipeät että tuskin jaksan nostaa kännykkää korvalle. Parasta joogassa on ehdottomasti se miten se tyhjentää koko pään ajatuksista. Kaikkiin liikkeisiin ja hengitykseen on keskityttävä niin kovasti että muille ajatuksille ei jää tilaa. Kurssin ohjaaja varoitteli että joillakin jooga saattaa tuoda pintaan tunteet joita ei ole käsitellyt pois alta. Odottelin patoutuneita angstejani jonkin aikaa kunnes tajusin että itseasiassa olen älyttömän iloinen ja hymyilen vaikka lihakset ovat enemmän kuin kipeät. Kävin kurssin Annankadulla sijaitsevassa Helsingin astanga joogakoulussa.
Suosittelen kokeilemaan!

Tilasin viime viikonloppuna Mansikkalasta (=Strawberrynet.com) Diorin punana ja Elisabeth Ardenin Eight Hour Cream:in joka on sellaista ihmeainetta että paremmasta väliä. Korppukäteni pehmenevät yhdessä yössä ja halkeileville huulille se on hunajaa. Molempien hinnaksi tuli 14.35 euroa/kpl, ei paha.


Semmosta. Tähän loppuun vielä Fashionista.com :ista bongattu kuva:


Tokihan tämä on ollut tapetilla jo aiemminkin mutta en tiennyt tuota että Oscar de la Rentakin on lähtenyt tähän matkimiseen mukaan.

10 kommenttia:

J kirjoitti...

ärsyttää nuo unikko-matkijat! Tuo on jo törkeetä.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkotitko mansikkalalla sitä Strawberry.mikä olikaan nettimyyntifirmaa? Tilasin sieltä eilen ekaa kertaa ja jännittää menikö kaikki oikein ja tuleeko perille. Jos oikein ymmärsin niin tulevat kotiin? Entä jos en ole kotona? Toivottavasti ei mene mun rahani hukkaan:) Niin ja entä toimitusmaksut??

Lily kirjoitti...

Runway: Niinpä, ja vielä kaksi eri muotitaloa..

Anonyymi: Juu tarkotiin, sori unohdin linkittää sen, korjaan asian kohta :). Oon tilannut viitisen kertaa sieltä ja aina ollut tosi tyytyväinen. Nyt tuotteet tuli kolmessa arkipäivässä ja kotiin asti. Jos ei ole kotona tai ottaa kirjatun kirjeen niin sitten pitää hakea postista. Toimitusmaksuja ei ole (poikkeus hajuvedet) mutta tullien kanssa kannattaa olla tarkkana. Tullausraja on 45 e eli tilaus kannattaa pitää sen alle. Itse tilaan monessa eri erässä jos ostan paljon kerralla!

Anonyymi kirjoitti...

No voi pylly! mulla meni reilusti yli satasen, mitäs nyt?
Ärsyttäa kun ei tiedä näitä juttuja..:( Kiitos sulle kun valaiset!

Vilma kirjoitti...

Haastoin sut! Katso blogistani... (et kai ole tehnyt tota jo, näitä tyyppejä on niin vaikea löytää)

Vilma kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
dolce kirjoitti...

Unikko tulee todellakin jo korvista ulos, ei enää! Kääks...

Lily kirjoitti...

Anonyymi: Nou hätä, Strawberry maksaa sinulle takaisin mahdolliset tullimaksut eli heille pitää vain lähettää kuitti maksusta. Tarkemmat ohjeet Customer service -> Delivery kohdassa. Ja saa kysyä, kiva kun voi olla avuksi :)

Wilma: Kiitos, en ole tuota vielä tehnytkään. Palaan siihen pian :)

Dolce vita: Jeps, ei kiitos Unikolle. Liika on liikaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Näin tuon d&g:n unikko mekon livenä Zurichissä :D Unohdin kurkistaa hintalappuun :I

Lily kirjoitti...

Xylitol: Heh olisi varmaankin ollut vähän Marimekkoa hintavampi vaikka Marimekkokin on aika kallis.