maanantai 10. maaliskuuta 2008

Master piece

Mistä tietää koska on mennyt liian pitkälle? Sanotaan vaikka omissa, öhöm, ulkonäköhaaveissaan..? Kysymys on retorinen koska minulla on tyhjentävä vastaus siihen tässä: (kuva superficial)





Oman ulkonäön kohentaminen puhuttaa aina ja vieläkin enemmän jos siihen liittyy veitsiä, kiristyslankoja, hermomyrkkyjä, silikonia ja uh, mitä vielä? Kuulostaa melko kamalalta listalta eikö? Vaikka arkipäivää nuokin tuotteet tuntuvat olevan joillekkin. Onkohan lääkärillä minkäänlaista vastuuta sanoa ei jos asiakas alkaa näyttää tuolta kuin Jocelyn Wildenstein (joku seurapiirirouva) tuossa kuvassa.



Minusta ei olisi kauneusleikkauksiin ja syy ei ole pelkästään se perinteinen (vaikka riittävä sekin). Ensinnäkin pelkään pelkään nukuttamista ylikaiken ja toisekseen kaikki nenään ja silmiin kohdistuvat törkkimiset koen äärimmäisen epämielyttävänä asiana. Valitettavasti tästä kammosta johtuen en esimerkiksi voi mennä silmien laserleikkaukseen vaikka kovasti haluaisinkin.





Minusta tavallaan tarve kauneusleikkauksiin on kuitenkin enemmän tai vähemmän korvien välissä. Tällä en automaattisesti tarkoita sitä että kaikkien motiivi olisi miesten miellyttäminen (lesbotkin varmasti suurentavat rintojaan) vaan ylipäätään sitä että kokee itsenä jonkun silmissä riittämättömäksi.

Itselläni on maailman pienimmät rinnat, enkä liioittele yhtään. Joskus leikittelen ajatuksella että mitä jos ne olisivat suuremmat nimenomaan silikonin voimalla. Vaatteet istuisivat paremmin, bikineissä rannalla olisi pollea olo eivätkä ne ala riippumaan koskaan. Mutta näidenkin kaikkien syiden takana on aina muut ihmiset eli ne jotka sanelevat sen millaisella rinnan ympäryksellä vaate näyttää parhaalta ja ne muut siellä rannalla ihailisivat. Sitäpaitsi nykyiset rintani ovat niin pienet että ne eivät koskaan ala riippumaan, se on käytännössä mahdotonta. Trust me. Vaikka rinnattomuus tavallaan häiritsee minua niin jos lähtisin asiaa korjaamaan niin syy olisi kuitenkin omien korvieni välissä joten antaa olla. Ainiin ja sitten se leikkaussali kammo.

Kukin tavallansa. Tarkoitukseni ei siis ollut moralisoida ketään tai paheksua asiaa mutta joku raja minustakin täytyy tähän löytyä.

//Edit: Käykääpä katsomassa kaikkein kamalimmat leikkaustulokset täältä. Ja kyllä myös Mr. Thriller löytyy täältä ennen mustana ja jälkeen valkoisena.

16 kommenttia:

-SL kirjoitti...

En tykkää kauneusleikkauksista, mielestäni koko touhu on mennyt jo ihan yli Amerikassa..

Madde kirjoitti...

:) Toi nainen on aivan kammo..
Jep ja samassa sarjassa painin sun kanssa..:D Eipä tarvii pelätä painovoimaa myöhemmällä iällä kun ei suurempia ole mitä saa roikkumaan..:D

Jokainenhan omat ratkaisunsa tekee leikkausten suhteen, itse voisin vanhempana vaikka jotain luomia korjailla jos alkaa roikkumaan silmien päällä, mutta ei kiitos muille..:D

Salla kirjoitti...

Heyy, mulla ne maailman pienimmät rinnat on eikä kellään muulla! :D Viimeksi viikonloppuna sanoin poikaystävälle, että olen tasan varma, että omistan maailman pienimmät. Enivei, tuo oli hyvin sanottu: itse ongelma on korvien välissä.

Itse kuitenkin jollain tapaa jopa hyväksyn kauneusleikkaukset. Esim. vanhana jos naama rupshtaa, niin mahtaahan se kauhealta tuntua. Olen kuitenkin itse niin kipukammoinen, että tuskin moisen ikinä ryhtyisin.

J kirjoitti...

kamala tuo kuvan nainen! Hyi yäk:S

dolce kirjoitti...

Tuo nainen on aivan kaamea, en käsitä miksi jotkut alkavat tuohon kauneusleikkausrumbaan... Toki se on jokaisen oma asia, mutta miksei voi olla tyytväinen siihen mitä on. Onkohan tuo nainen muuten sama, joka on ollut monessa ohjelmassa mukana (mm. Dr Phil) puhumassa leikkauksista...?

vippe kirjoitti...

Hui, toi nainen on pelottava!!
En minäkään kauneusleikkauksiin menis, ja ihan samoista syistä kun sinä. Kaulassa menee jokin taikaraja, enkä tykkää kun joku ronkkii silmiä tai korvia tai mitään. (Kerran akupunktiossa lääkäri laittoi neuloja niskaan ja korvan taakse, se teki tiukkaa sietokyvylle.)
Ehkä johonkin ihon siirtoon korkeintaan voisin mennä, jos vaikka sattuisin kokkoon kaatumaan ja kärventämään käsivarteni...

Lily kirjoitti...

Sl: Juu kyllä joidenkin pitäisi vähän miettiä kuinka pitkälle naaman leikeklyssäkin menee..

Jessica: Voikohan tuota edes kutsua naiseksi ;). Heh tervetuloa kerhoon, kyllä ne isorintaiset ovat kateellisia meille sitten mummoina :) Juu tottakai, kaikki ovat loppukädessä itse vastuussa omasta kropastaan.

Salla: Voitais perustaa sellainen pienet rinnat ry :D Juu itsekin hyväksyn ne mutta en koe (omasta mielestäni kuitenkin onneksi) että itse koskaan tarvitsisin sellaista.

Runway: Älä vaan googleta sitä nimittäin hänestä on olemassa vieläkin hirveämpiä kuvia :)

Dolce vita: Niin, kuitenkin joku ulkopuolinen luo sen paineen että "kärsii" isosta nenästä tms. Juu on varmaankin sama, kuulenma myös leijonanaiseksi kutsutaan.. yyh..

Vippe: Heh itse en voisi ikinä mennä akupunktioon vaikka hyvää varmasti tekisikin. Koska kärsin kroonisesta poskiontelontulehduksista niin nenän punkteeraaminen on tuttujuttu ja joka kerta meinaa mennä taju :D

Anonyymi kirjoitti...

Pelottavan näköinen akka :D!

Itse hyväksyn kauneusleikkaukset vain jos se helpottaa jotenkin omaa arkipäiväistä elämää, esimerkiksi Cameron Diazin nenäleikkaus (jos se on totta :D), mutta ns. turhat leikkaukset ovat mielestäni todella typerää ja niillä leikkii vain omalla terveydellään. Kyllähän sitä välillä haluaisi isommat rinnat, mutta en kuitenkaan ymmärrä niitä jotka ottavat silikonit, siinähän saa vain selkäkivut kaupan päälle ! :D

ann kirjoitti...

En tajua kauneusleikkauksia, mutta vielä vähemmän tajuan, että onko kyseisellä seurapiirirouvalla silmät pudonnut jossain vaiheessa matkaa päästä, kun on antanut leikellä ym. itsensä tuohon kuntoon?

Anonyymi kirjoitti...

Mai gaad että tuo nainen on pelottavan näköinen! kai tuo on joku sairaus jo jos pakkomielteisesti leikkelee itseään... En missään tapauksessa menisi itse laittamaan omaan kehooni mitään ylimääräistä, tykkään myös enemmän pienistä rinnoista kun jättimäisistä, kaikki vaatteet itsuu paremmin päällä :) ja sehän on pääasia hahah...

Lotte K kirjoitti...

Kauneusleikkaukset ovat kyllä yleistyneet huomattavasti täällä Suomessakin. Kun kuntosalin pukuhuoneessa kuulee kolmekymppisten äitien vertailevan imetyksen jälkeen retusoituja tissejään alkaa miettimään että ehkä se on ihan tavallista. Suurimmalla osalla kuitenkin pysyy se mopo käsissä ja lopputulos on luonnollinen ja me muut mietitään miten toisilla on niin hyvät "geenit". Itsekin voisin harkita rintojen kohennusta (ainakin sitten muutaman lapsen jälkeen) MUUTEN mutta en ole keksinyt vielä miten selittäisin rakkaalle tyttärelleni sitten jonain päivänä että "äitin tissit nyt on tämmöset terhakat puolipallot, mutta sulle ei tuu tämmösiä ja se on ihan ok".

Lily kirjoitti...

Malin: Niin onhan se aina vähän hasardia terveyden kannalta tunkea itseensä kaikennäköistä täytettä..:)

Ann: Heh tosiaan, silmätkin on taidettu leikata tuolla niin killiin että luulee omasta mielestään näyttävänsä hyvältä.

Nelliina: Eikö olekin! Tuollainen pakkomielle on oltava jo mielenterveyshäiriö. Heh jeps, istuvuus ennenkaikkea ;)

Lotte: Aivan, itsekin huomaan ihmetteleväni enemmän kuin usein että miten hyvät "geenit" jollain voikin olla. Samma här, miten sitä selittäisi omille lapsille asian!

MouMou kirjoitti...

Uh, itse en ryhtyisi leikkauksiin!:S Mutta itsepä ihmiset valintansa tekevät...

Lily kirjoitti...

Moumou: Niinpä, en varmasti minäkään. En ainakaan keksi yhtään syytä ;D

Anonyymi kirjoitti...

kissanainen on mennyt liiiiiian pitkälle, ei varmaan omat lapsetkaan tunnista sitä vanhoista kuvista ennen kauneus leikkauksia. :x

Lily kirjoitti...

Jasmina: Pitää toivoa että tuo otus on tajunnut olla hankkimatta lapsia.. :D