perjantai 7. maaliskuuta 2008

Eilisestä

Eilen töissä meillä oli illalla palaveri ja sitten sen jälkeen ruokaa ja juomaa by the house josta tälläkertaa pääsin kotiin vasta Rymy-Eetun kautta puolilta yöin. Mua ei ole tarkoitettu juhlimaan eikä valvomaan keskellä viikkoa eikä oikeastaan muulloinkaan. Noh se siitä mutta eilisen asu tässä:

  • Neule Vero Moda
  • tunika Vero Moda
  • farkut Benetton
  • saappaat Oxford Blue
  • laukku Giudit
Tunikan alla on aniliinipunainen toppi One Way:sta jonka printistä alakuvassa tarkemmin. Valkoinen paita on sen verran ohutta kangasta että printti näkyi läpi siitä. Käsikoruna toimii Snö of Swedenin pikä kaulakoru jonka olen kieputtanut ranteeseen.


Olen tässä viime aikoina käynyt läpi vaatekaappiani jotten turhaan ostaisi mitään uutta. Kaikennäköistä käyttökelpoista on tullut vastaan kuten tämä merimieshenkinen Sandin jakku:

Rakastan tätä jakkua ylikaiken mutta viime kesänä tapahtui hirvittävä onnettomuus ja jakun hihalle kaatui kahvia. No ei sekään haittaa mutta kun pesulassa ne sanoi että dry clean only eli tahra ei hievahtanutkaan mutta silti ne pakotti maksamaan.. Sitten löysin Stockan siivousosastolta tätä ihmeainetta:


Tahra lähti vaikkakaan ei helposti. Ostin jakun joskus aikoinaan Stockan Outletista hintaan 35 euroa (normihinta oli 390 e) joten se on yksi kaikkienaikojen löydöistäni.

ps. Tänään se jooga sitten vihdoin alkaa. Odotan innolla viikonloppua! Hauskaa viikonloppua kaikille lukijoille, myös niille jotka lopettivat tilaamisen heti Crocs postauksen jälkeen ;)!

12 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Tykkään tosi paljon tuosta sinun asustasi, neule on aivan ihana! Mukavat viikonloput!

Sofia kirjoitti...

Ihana tuo jakku! Minua kiinnostaisi tuo ihmeaine, miten sitä käytetään ja paljonko maksoi? Hangataanko sitä vain siihen haluttuun kohtaa ja lika "katoaa"? :)

MouMou kirjoitti...

Voi SNÖ, kun nuo korut ovat ihania.<3 Lopettiko joku oikeasti tilaamisen crocs-postauksen jälkeen?:D Kai ihmisellä saa mielipiteitä olla!:O Naurettavaa.:)

Lily kirjoitti...

Dolce vita: Kiitos:)! Neuleesta onkin tullut ihan supersuosikkini. Samoin, leppoisaa viikonloppua:)!

Sofii: Kiitos! Se maksoi noin 4 euroa ja on sellainen roll on eli pyöritellään suoraan lian päälle. Siinä täytyy olla vaan tosi tarkka että saa kaiken ylimääräisen aineen kuivattua pois koska siihen jää helposti sellainen rinkula ympärille. Mutta voin suositella:)!

Moumou: Niin minustakin! Sain tuon kyseisen mieheltä synttärilahjaksi mutta olen ostanut niitä tuttavan maahantuontifirmasta aiemmin. Heh joo kaksi, mutta ehkä niillä meni hermot mun juttuihin muutenkin ;D

-SL kirjoitti...

Kivat asut ja ihana helmikoru :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan rento ja samalla siisti asu sulla ollu illalla riennoissa. Pakko udella, että mistä toi laukku on ostettu ja paljonko maksoi? On aivan TÖRKEÄN ihana...Kiva blogi muutenkin :) -Crocs-sucks-

bea kirjoitti...

Tosi ihana tuo jakku! Minullakin on vähän tuontapainen pitkä snö-ketju, jota on jotenkin helpompi pitää ranteessa kuin kaulassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo Snön koru :)Jakkusi on muuten upea :)

Helena kirjoitti...

Kaunis jakku. Onneksi sait puhtaaksi.

Lily kirjoitti...

Sl: Kiitos kovasti :)!

Anonyymi: Kiitos:). Laukku on Stockalta ja ostettu jo muutamia vuosia sitten. Ja kiitos, u made my day:)

Bea: Kiitos:) Niin se on helppo kieputtaa käteen, itse käytän muutenkin enemmän koruja ranteissa kuin kaulassa.

Winda: Kiitos:)

Melina: Kiitos! Niinpä, olin menettänyt toivon jo mutta onneksi löytyi tuo tökötti :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihastuin tuohon päivän asuun, etenkin laukku ja neule olivat ihanat. :)
Ja jakku oli myös ihana!
Olipa tosi omaperäiset kommentit mulla. :D

Lily kirjoitti...

Lunettes: Voi kiitos kovasti, aina kiva kuulla kehuja ;)