lauantai 1. joulukuuta 2007

Lauantain fiiliksiä..

Huh onneksi tämä viikko on takana ja voi taas keskittyä oleelliseen eli ihan vaan olemiseen. Takana on ruotsin tentti (pliis pliis mene läpi jooko..) ja siihen siis lukeminen sekä uuden harrastuksen Afrotanssin aloittaminen. Noo loppuviikko onkin sitten mennyt toipuessa..

Itse en nyt sitten lähtenyt käymään kummassakaan lauantaivinkissä mitä ehdotin eilisessä postauksessa mutta jos joku kävi niin kertokaa millaista oli! Tai ehkä vielä tästä ryhdistäydyn ja lähden sinne Fannyyn. Rahaa ei tosin ole nimeksikään ja nykyään kun luovuin vapaaehtoisesti Visasta niin ei ole millä mällätä (jes lily kasvaa sittenkin aikuiseksi..). Tosin veronpalautusrahat tuhlasin jo etukäteen ja ostin Lauttasaaren Oxford Blue Outletista tällaiset ruskeat krokokuvioidut nahkasaappaat:


Mielikuvitukseni jäätyi tuon ulkoilman mukana ja mitään pukeutumisen ilotulituksia ei valitettavasti ole taas toviin nähty mutta eiköhän tämä horrosvaihe ala pikkuhiljaa kääntynään voitonpuolelle. Tänä iltana voisi olla uusi yritys pukeutua ajanhenkeen, olen nimittäin menossa ystävättäreni 30 vuotis kinkereihin ja sitä ennen treffataan tyttöjen kanssa Tornin Ateljee baarissa vuoden ensimmäisten glögien merkeissä.

Ajattelin jotain tämän tapaista:

Kuva siis uusimmasta Oliviasta. Lukuisista yrityksistä huolimatta en osannut ottaa kuvaa ilman salamaa joten tuo valopallukka olkoon osa kuvaa. Nahkatakkiin ei nyt tähän hätään ole varaa mutta joku muu jakku tai vastaava saa luvan kelvata. Kaikki riippuu tietysti mekosta eli jos sellaista ei löydy niin uusiks meni ja luutavastihan se meneekin.

Lähden nyt Stockan suunnalle ostamaan jotain pikakaunistajaa tähän nassuun jos se vaikka alkais säteilemään tai jotain.

Hejhej

4 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Kivat kengät! Jotenkin maskuliiniset ja feminiiniset samaan aikaan, ja hauska krokokuosi.

Toivottavasti pikakaunistaja löytyy, ois tarpeen munkin nassuun. Nukuin viime yönä ehkä kaksi kokonaista tuntia, ja olo on sen mukainen...ja ulkonäkö myös :/

Sara kirjoitti...

Mielettömän upeat saappaat! Olen koko syksyn yrittänyt löytää hyviä krokotiilikuvioisia kenkiä, mutta olemattomin tuloksin. Nuo ovat ihanat, loistava löytö :)

Bisquits kirjoitti...

Komppaan edellisiä kommentteja: tosi kivan näköiset saappaat. Krokokuvio tuntuu olevan tulossa kovaa vauhtia takaisin muotiin (olen huomannut useammasta lähteestä), jotem tuo on aika trendikäs valinta. :-)

Lily kirjoitti...

Dolce vita: Kiitos! Ja ei, mitään ei löytynyt. Paitsi jos olisi halunnut investoida johonkin Dioriin :)

Sara: Kiitos! Etsin aika kauan tuollaisia ja tosiaan missään muualla en ole törmännyt krokokuvioon vielä!

Bisquits: Kiitos kiitos! Joo sain idean itseasiassa Armanin vastaavanlaisista saapikkaista joissa varsi menee yli polven :)