perjantai 21. joulukuuta 2007

Piparin leivontaa ja hiustenvärjäystä

Sain tänään kaikki lahjat ostettua ja siinä sivussa ajattelin hemmotella vähän itseäni myös. Olen maailman laiskin käymään kampaajalla ja viime kerrasta onkin jo reippaasti yli puolivuotta joten näky oli sen mukainen. Oma tukkani on sen verran vaalea ettei juurikasvu ollut kovinkaan törkeä mutta silti kaipasin vähän freesausta. Ostin kaksi pakettia L'orealin préference väriä sävy California ja toivoin muuttuvani Doutzeniksi. Kaksi pakettia siksi että hiukset yltävät jo reilusti yli tissien, jos näin epäkorrektisti asian nyt saa ilmaista..

Lopputulos on, noh, aika californialainen muttei hiukkaakaan Doutzenin näköinen ;) Seuraavaksi aijon mennä kyllä ihan oikealle kampaajalle ja tummentaa hieman sekä leikata polkan, olen hyvin kyllästynyt tähän pitkään reuhkaan.

Ja koska jonkunsortin emäntäkärpänen on minua puraissut niin sain päähäni leipoa pipareita. Ensin oli tietty hankittava piparkakkumuotteja. Tadaa:


Okei kuvausalusta ei ole paras mahdollinen mutta en keksinyt parempaakaan. Tuo kisun muotoinen on suosikkini!



Fuskasin hieman ja ostin valmista taikinaa mutta taidanpa tehdä huomenna ihan itse taikinan. Ehkä.. Pitäisi myös siivota..

Loppuun vielä ällön kliseiset joulusuklaat Hemtexin "lautasilla"


Hauskaa viikonloppua kaikille!!

10 kommenttia:

Milja kirjoitti...

Ei meinaa malttaa odottaa, että pääsee itsekin leipomaan pipareita :) Siitä taikinan tuoksusta tulee niin joulufiilikset! Ja katoavat, kun ensimmäinen satsi palaa ;) Ei vaineskaan :D

dolce kirjoitti...

Pipareita en aio tänä vuonna leipoa, olen syönyt niitä muutenkin kyllästymiseen asti :)

En minäkään käy kampaajalla, oikeastaan en ole puoleen toista vuoteen enää käynyt. Jotenkin en koskaan ole tyytyväinen lopputulokseen, paremman saa itse...

Hauskaa vkl:ää!

Lily kirjoitti...

Vendeta: Se on nimenomaan se tuoksu joka tekee joulun. Satun vaan itse rakastamaan sitä taikinaa enemmän kuin itse pipareita joten olin aika ähkyssä eilen :)

Dolce vita: Juu sama on edessä varmaan kohta minullakin, söin sitä taikinaa jo niin paljon ettei tänään enää tee mieli syödä yhtään mitään :)

Mulla oli ihan sama juttu etten ollut ikinä tyytyväinen mutta sitten löysin nykyisen kampaajani. (Tai kuinka nykyiseksi sitä voi sanoa kun käy 2 kertaa vuodessa) Hänellä käyminen vaan maksaa 110 e kerta joten usein laitan sen rahan johokin muuhun suosiolla.

Tänks, sinulle myös :)!

-SL kirjoitti...

Herkullisen näköisiä pipareita, kiva tuo kissamuotti :)

äppelblom kirjoitti...

Kissamuotti on tosi söpö!:) Mistä ostettu?
Kyllä se itse tehty taikina aina voittaa kaupan taikinan! Itse olen kyllä niin laiska että en varmaan itse jaksais tehdä taikinaa mutta onneks se äiti löytyy!;)

Amoena kirjoitti...

Hei mäkin haluan tietää mistä tuo söpö kissamuotti on :D

Kaunista kirjoitti...

Äh, nyt muistutit minua siitä, että omatkin hiukseni olisivat värjäyksen tarpeessa :D Ja vielä kun ovat tummiksi värjätyt, niin tuo harmaa juurikasvu ei ole kovin mukavan näköinen. Ehkä kipaisen sitten torstaina hakemaan _vihdoin_ sen hiusvärin.

Hauskaa joulua! :)

Lily kirjoitti...

Sl: Kiitos kovasti! Myös meidän kissa tykkäsi tuosta kissamuotista, yllätin sen nuuskimassa sitä intensiivisesti :)

Äppelblom: Kiitos! Ostin sen Anttilasta, melkein kaikki oli jo loppu mutta kissoja oli vielä :)

Amoena: Anttila anttila :)

Cherrycrumbs: Se on sen verran vaivalloista kumminkin että välillä täytyy siitä itseään muistuttaa :) harkitsin myös tummaksi värjäämistä mutta sitten sitä juurta saa olla kokoajan peittämässä joten toistaiseksi se idea saa jäädä.

Kiitos, samoin sinulle :)!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on nyt just tota samaa hiusväriä päässä ja se muttuui liilaksi! Onneksi vaikutus aikaa on vielä jäljellä mutta pelottaa hieman silti että meneekö uusi vuosi pilalle ja pitääkö kipaista kaupassa hakemassa uutta väriä :D :s Kävikö sulle samanlailla vai oliks mun väripaketissa joku virhe?:s

Lily kirjoitti...

Malin: Violetti kuuluu asiaan, onneksi :) Tuliko väristä hyvä? Oma pääni jäi vähän kirjavaksi niin että tyvi on erivärinen kuin latvat..