sunnuntai 9. joulukuuta 2007

Lahjatoiveita

Joulu tulee taas ja ainakin omalla kohdallani se pääsi yllättämään ihan kuusen takaa. En varmaankaan ole maininnut joulua kertaakaan koko blogissani vielä.. Inhoan sitä tunnetta marraskuun alussa kun postiluukusta alkaa tunkeutua kaikennäköistä mainosta joka pursuaa joulukrääsää ja saa ahdistumaan jo varmuuden vuoksi kaksi kuukautta etukäteen. Älkää käsittäkö väärin, rakastan joulua mutta haluan aloittaa sen vasta joulukuun alun jälkeen.

Nyt kun olemme veljeni kanssa kasvaneet jo aikuisiksi niin perheessä ei ole enää tapana antaa kasapäin lahjoja vaan jokin toivottu/tarvittu juttu riittää. No niitähän riittäisi.. Ja tietty poikaystävän kanssa annetaan toisillemme jotain.

Keksin tässä toissa päivänä loistavan lahjatoiveen nimittäin liput Cirque du Soleilin näytökseen Turkuhalliin ensi vuoden helmikuussa jolloin pääsisin käymään myöskin Turussa pitkästä aikaa. Cirque du Soleil on kanadalainen sirkusryhmä (monikansallinen kylläkin) joka poikkeaa perinteisestä sirkuksesta aika tavalla. Tällä sirkusryhmällä ei siis ole norsuja tai leijonia lavalla vaan musiikki, tanssi ja taidokas sirkus yhdistettynä. Ryhmä on esiintynyt ennenkin suomessa mm viime syksynä mutta olen itse nähnyt heitä vain telkkarissa. Lahjaan voisi lisätä yhden yön hotellissa myöskin.. :)


Toinen toiveeni on ne Pura Lopezit Ziosta. En löydä kuvaa niistä mutta ne onkin ihan perus mustat piikkarit. No Ipod olis kiva kanssa ja uus kamerakännykkä. Mietin myös että pitäisikö vaan pyytää rahaa matkakassaan, ollaan nimittäin lähdössä ensi jouluksi jonnekkin pidemmälle matkalle ja rahat pitäisi saada kasaan vuodessa. Puhun siis mahdollisesti jopa kuukauden mittaisesta reissusta.

Itse ajattelin hankkia vanhemmilleni Seccoshopista jotain. Liikkeessä myydään kierrätysmateriaaleista tehtyjä esineitä kuten autonrenkaista tehtyjä laukkuja ja vanhoista vinyylilevyistä taivuteltuja kulhoja.





Viime vuonna vanhemmat saivat vuohia ja lehmiä minulta ja veljeltäni. He eivät toivo mitään koska tavaraa on jo niin paljon mutta tämän kierrätysidean he varmasti hyväksyvät. Ja muutenkin, heillä on jo kaikkea mitä tarvitaan tai jos ei ole niin he hankkivat sen itse.

En oikein keksi mitään kohta 18 vuotiaalle veljelleni. Olen joka vuosi panostanut johonkin kalliimpaan vyöhön tai pipoon mutta nyt on ideat ovat vähissä. Onko kenelläkään veljeä jolle on keksinyt jotain ja voisin lainata ideaa :)?

Kuvat täältä ja täältä

4 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Olen myös ihaillut noita Seccon tuotteita, niitä on näkynyt mm. Glorian kodissa tai Deko-lehdessä (parhaat suomalaiset sisustuslehdet mielestäni).

Tuo on hyvä idea antaa vuohi tms. lahjaksi. Itse haluaisin alkaa vaikka jääkarhun kummiksi WWF:n kautta :)

Lily kirjoitti...

Dolce vita: Juu Glorian kodista taisin aikoinaan bongata Seccon tuotteita. Dekoa en lue kovinkaan usein.

Hyväntekeväisyys on aina hyvä lahjaidea, yleensä meilläpäin lahjan saaja tarvitsee vähemmän kuin se joka tässä tapauksessa hyötyy vaikkapa siitä vuohesta. Täytyy tutustua tuohon WWF:n kummijuttuun jos vaikka poikaystävä pääsisi kummiksi jollekkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Anna veljellesi joku konsolipeli tms jos hän on pelimiehiä :D Tai jotain autoihin liittyvää jos kerta 18 kohta täyttää, tai vaikkapa laadukkaan rahapussin johon ajokorttikin sopii hyvin.

Lily kirjoitti...

Sipuli: Loisto idea tuo lompakko, kiitos vinkistä :)!