torstai 20. joulukuuta 2007

Haaste!

Sain Dolce vitalta seuraavanlaisen haasteen:

Tehtävänanto: Vastaa neljään bloggaamiseen liittyvään kysymykseen ja haasta meemiin neljä muuta blogia.

1. Miten valitsit blogisi nimen ja nimimerkkisi?

Ööh voi luoja.. Luettuani muiden haasteen saaneiden vastauksia en ole ihan varma voiko tällaista edes tunnustaa. Nimimerkkini Lily ja siitä tuleva blogini nimi Lily´s ovat siis suoraan johdannaisia lapsuuden traumaattisista lempinimikokemuksista. Okei eli totuus on että lapsena olin hyvin kateellinen kaikille lissuille ja hessuille koska minusta lempinimi oli siisteintä mitä kaverit voivat keksiä toisilleen. No joo ei olisi kannattanut toivoa liikaa koska aloin saada mitä typerimpiä lempinimiä kuten pikkis, riketti, blondie jne vaikka epätoivoisesti yritin pakottaa ihmisiä kutsumaan minua Lilliksi (mistä lie satukirjasta repäisty) kunnes äitini sitten valaisi ettei omaa lempinimeä oikein voi keksiä. Hahhaa voipas, perustamalla blogin..



Seuraava kysymys...

2. Miksi aloitit bloggaamisen?

Alunperin kaikki lähti siitä kun löysin netistä Mintun Go 4 it vol. 2 -blogin ja aloin seurata aktiivisesti nimenomaan muotiblogeja ja ajanmyötä (noin viikon) tunne siitä "mäkiiin haluuuun ku kaikil muilki on.." vain vahvistui. Jaa toinen yhtä painava syy oli poikaystävän hienovarainen ehdotus "mitäs jos alkaisit kirjoittamaan noita ajatuksias ylös ettei tarvis olla äänessä kokoajan". Eli win-win sitsueison kuten erään pankkiryhmän toimitusjohtaja tapaa sanoa innostaessaan meitä yhteistyöhön.



3. Mikä on ollut parasta, mitä tähän mennessä olet kokenut bloggaamisen kautta? Entä ikävintä?

Parastahan tässä tottavie on se kun saa ihan vapaasti päättää mitä kirjoittaa ja voi kirjoittaa niin paljon kuin haluaa, lukijan vastuulla on haluaako lukea mutta ainakaan en seiso telkkarin edessä hölisemässä niitänäitä niin että saa vastapuolelta kaukosäätimen otsaan kun alkaa ärsyttää.
Ja toinen hauska asia on että muut bloggarit ovat alkaneet tuntua kavereilta, huomaan että toisinaan saatan selittää jollekkin "todelliselle" kaverille mitä mun yhelle toiselle kaverille tapahtui tai millaisen neuleen hän löysi alesta tarkoittaen tietysti jotain bloggaajaa (mitä en tietty tunnusta kaverille). Kannustavat kommentit ovat ihania myös.
Ikäviä asioita ei juurikaan ole, vähän stressiä siitä miten pystyisi pitämään lukijoiden mielenkiinnon yllä ja miten aina ehtii kirjoittamaan uusia juttuja.

ja viimeinen..

4. Mitä uskot blogillesi tapahtuvan vuonna 2008?

Aijon jatkaa ehdottomasti, tämä on niin hauskaa. Tosin tavoitteena on kehittyä kirjoittajana ja kehittää Lily´siä vielä enemmän kirjoittajansa näköiseksi!

Haastan kaikki jotka eivät vielä ole haastetta saaneet!

keijun kuva täältä , puhuvat päät täältä

5 kommenttia:

Milja kirjoitti...

Minäkin olisin halunnut niin pienenä kunnon lempinimen :D Muttei Miljasta jotenkin saanut mitään fiksua. Yhden kaverin suku kyllä tuntee Millinä, josta on saatu kaikki Milli Vanilli väännökset mukaan :D Vitsiväännöksenä mukaan kuvioihin tuli joskus Millu, jonka väännökset varmaan kaikki arvaa ... ;D

Nykyään olen kyllä ihan tyytyväinen, että kuljen omalla nimellä, enkä millään väännöksellä.

Lily kirjoitti...

Vendeta: Tiedän tunteen, nimestäni saatiin väännettyä kaikennäköistä painokelvotonta myös :) Lapset ovat niin julmia toisilleen..!

Sama juttu, olen ihan tyytyväinen omaan nimeeni jota tosin ne jostain syystä ottanut käyttöön kun aloitin blogin.. No saanpahan olla se kauan haluttu "Lilli" nyt sitten ;)

Anonyymi kirjoitti...

Nauratti toi lapsuuden lempinimijuttu, itsellä oli lempinimi (perusväännös nimestäni) ja se ärsytti minua suunnattomasti, olisin halunnut että minua kutsutaan oikealla nimelläni =D Mutta eiköhän se ole juuri niin että sitä haluaa mitä ei saa..

Unknown kirjoitti...

Mulla oli pienenä (lue: joskus päiväkoti ikäisenä) joka kerta äidille kamala huuto:

"MÄKI HALUUN LEMPINIMEN, KAIKILLA MUN KAVEREILLAKIN ON!"

Sitte keksin jostain, että haluun mua kutsuttavan Minniksi (hmm... ei mitään muistikuvaa, miksi juuri Minniksi...). Onneksi sitä ei enään käytetä.
Munkin nimi on sellainen, mistä vääntämällä ja kääntämällä saa vaikka mitä typerää aikaan. Onneksi olen säästynyt niiltä ainakin vielä. :D

Lily kirjoitti...

Nelliina: Niinpä, sitä saa useammin mitä ei tilaa :)

Rosa: Hehe muistaakseni yritin tuota Minniä myös, ja sama juttu, ei mitään hajua miksi juuri nuo lempinimet :)