perjantai 7. joulukuuta 2007

Linnan juhlien pukuloistoa

Eilen illalla varmaan aika moni juhlisti 90-vuotiasta suomea kotisohvalla katsoen Linnan juhlia. Itse varauduin iltaan lasillisella viiniä, homejuustolla ja pipareilla kotiasu päällä ja shaalin alla kissa kainalossa. Yleisilme juhlissa oli hienostuneen hillitty ja mitään kovin erikoista tai kohauttavaa pukua ei juurikaan nähty. Etikettiä noudatettiin aika hyvin, muutamia poolopaitoja lukuunottamatta (mm. kirjailija Hannu Salama, tosin tyylilleen uskollisena). Ja aikuiset naiset EI niiaa.

"Suunnittelen" joka vuosi vastaanottoa katsellessani minkälaiseen pukuun itse haluaisin pukeutua jos kutsun saisin. Hehehe no ei mitään varaa että dollarit kuluisivat ikinä moiseen, en nyt ihan tähän hätään keksi yhtään meriittiä minkä turvin voisin joskus kutsun saada.. Näistä voisi kuitenkin ottaa mallia :)

Mielestäni illan upein puku joka sopi kantajalleen erinoimaisesti oli Teemu Muurimäen Jaana Pelkoselle suunnittelema keltainen puku:

Toinen sija menee ehdottomasti taitoluistelija Kiira Korvelle. Kiira on ihan käsittämättömän kaunis ja herttaisen oloinen tyttö. Ainut miinus on että puvusta henkii liikaa luistelumekkoa mikä tosin voidaan katsoa eduksi siiinä mielessä että se edustaa Kiiran persoonaa isolta osin kuitenkin, no anyway mekko tässä:


Vaikka goottityyli onkin minusta kaukana niin minusta oli hienoa että kirjailija Sofi Oksanen tuli tyylilleen uskollisena linnan juhliin:

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä lempinäyttelijäni Minttu Mustakallio oli uskomattoman säteilevänä mahansa kanssa yksinkertaisessa punaisessa mekossa.


Kuka sinusta oli Linnan juhlien upein tänä vuonna? Entä kamalin?

Kuvat Iltalehti.fi

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Kappas minulta on mennyt ihan tuo ihana Minttu ohi (olen tainnut torkahtaa juuri siinä kohtaa)! Hän on kyllä aivan säteilevä mahansa kanssa :]

dolce kirjoitti...

Oi Minttu osaa todellakin kantaa massuansa tyylillä! Raskautta ei todellakaan kannata peitellä :) Upeaa!

Lily kirjoitti...

Nanna: Juu olihan se vähän väsyttävää katsottavaa kun suurinosa oli ihan tylsiä :)

Dolce vita: Nimenomaan, ihana ettei Minttu ole yrittänyt peittää raskauttaan. Tosin hän on niin hoikka muutenkin että edes raskaus ei estä pukeutumasta noin vartalonmyötäiseen, ihan kaikki ei siihen pysty :)

äppelblom kirjoitti...

Kyllä se Minttu oli upein tänä vuonna! Jaanan mekosta en sitten ollenkaan pitänyt!

Kiiran mekko ei ehkä ollut mikään täys kymppi mutta hän taitaa kuulua siihen joukkoon että kaikki näyttä hyvältä hänen päällä!:)

Sonja kirjoitti...

Kiitos kuvakokoelmasta, linnanjuhlat missanneena ulkosuomalaisena minulla on nyt edes jonkinlainen käsitys pukukavalkadista!!

Noista puvuista ei kyllä minulle iskenyt mitenkään täysillä perille, mutta hienoja olivat kaikki silti.

P.S. Hieno ulkoasu

Lily kirjoitti...

Äppelblom: Niin se Jaanan mekko on jakanut aika paljon mielipiteitä! Totta, Kiira kuuluu Madeleinen kanssa siihen kastiin joka näyttää vaikka roskasäkkiin pukeutuneena upealta! Epäreilua :)

Sonja: Siellä oli aika hillittyä tänä vuonna eli mitään et missannut:) Niin ja kiitos, itselläsikin on hieno :)