perjantai 11. heinäkuuta 2008

Mukavuus ennen kaikkea

Hetken vuodatus tähän alkuun.

Ne pirulaiset siellä Rizzossa on ihan varmasti keksineet jonkun salaliiton yhteistyössä poikaystäväni kanssa minua vastaan. Tiedätte varmaan kaikki kuinka olen vauhkonnut niistä käärmennahkaisista ballerinoista ja Nina's:illa ei ole enää kokoja. Muutama viikko sitten näin Aleksanterinkadun Rizzossa aivan ihanat Ash -merkkiset käärmeballerinat joissa oli pinkki reunus. Mahtavat mutta kokoja ei enää ollut kuin 37. No, käppäilin toivosta hihkuen Kampin keskuksen Rizzoon jossa ei ollut laisinkaan niitä tossukoita. Paitsi tänään!! Ja minun kokoani!! No eihän mulla nyt enää ole varaa niitä ostaa...

Noniin, se siitä taas. Kyllä sieltä Cannesista löytyy varmasti jotain yhtä ihanaa..

Hehhee tämän jälkeen varmaan viimeisetkin uskottavuuden rippeet häviää, nimittäin vetäisin aamun unenpöpperöissä jalkaani löysät suorat farkut. Näitä ei kovin usein
minulla nähdäkään.


On ne niin pirun mukavat. Farkut Freesoul, paita JC, laukku Dkny ja ballerinat Rizzo. Koru taitaa olla ihan vaan Hennesiltä.

Syy siihen miksi tavallisista pilleistä poiketen laitoin nämä lökärit on se, että koska säärikarvani ovat ajelematta ja ulkona oli kuuma. Pillit olisivat hiostaneet. Ja syy taas siihen miksi säärikarvani ovat edelleen ajamatta on se taas että lähdemme huomenna Miehen serkun häihin joissa aijon esiintyä sääret paljaina. Ajan ne siis huomenna välttääkseni mahdollisia näppylöitä liiasta ajamisesta. Olen pahoillani että jouduitte jakamaan tämän kanssani...

Mukavampiin aiheisiin, mars mars. Kävin tänään Bulevardilla sijaitsevassa Day:ssa josta ostin itselleni hauskan toilettilaukun. Entinen alkoi olla niin rupunen että eihän sillä olisi kehdannut lähteä Cannesiin. Eihän..?


Keskustaan lähtemisen syy ylipäätään tänään oli sukkisten ja kaiken muun oheiskrääsän hankkiminen huomisiin häihin. Ostin Lumenelta Heleyttävän Vartaloemulsion jota aijon sivellä pitkin kroppaa koska itseruskettavat eivät oiekin ehdi purra enää. Hankin miehelle myöskin oman kosteusvoiteen jolla saan sen huijattua käyttämään aurinkosuojaa myös. Se urpo kun ei kuulema tarvitse. Tässä Lumenen miestensarjan Kosteuttavassa Kasvovoiteessa onkin spf 15. Kjäh kjäh. Koska ostin nuo kaksi edellä mainittua tuotetta ja summa meni yli 20 euroa, sain kaupanpäälle Lumenen Sävyttävän Pä'ivävoiteen spf 15. Ostopaikka oli siis Stockmann. Päivävoide vaikuttaa ihan kivalta!



Sain poikaystäväni äidiltä joka tuli Suomeen lomalle, tuliaisiksi Biothermin Aquasource Non Stop voiteen. Hän lupasi että jään aivan koukkuun siihen rasvaan ja niin olen jäänytkin. Aivan loistava tuote ainakin kesällä! Voide on ihanan raikasta ja viilentävää.. Suosittelen!



Hyvää viikonloppua kaikille! Me lähdetään huomenna aamulla Tammisaareen jossa ne häät on joten ensi viikon alussa kuullaan taas :)!!

4 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Ihana toilettilaukku!<3 Kyllä sieltä Cannesista löytyy ihania ballerinoja.:) Hyvää vloppua!

Anna-Maria K kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sitten vain!!! Ja tosiaan, MouMoun kanssa samaa mieltä, Cannesista löydät vaikka mitä!:D

Lotte K kirjoitti...

Katselin tuota ihan samaa meikkilaukkua sisustusliikkeessä, jonka nimeä en muista.. (sijaitsee joka tapauksessa täällä Heinolassa, heh). Melkein ostin kunnes muistin että minulla on ihan toimiva ja kiva vanhakin jäljellä... Ja sulle sopii mahtavasti löysät farkut! :)

-SL kirjoitti...

Vau Cannesiin!:) itse olen käynyt Nizzassa mutta Cannes on hienompi paikka..