keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Täti Moonika tuli kylään

Eilen tosiaan uusi mekko ja uudet kengät pääsivät molemmat tosi toimiin kun olimme Manalassa viettämässä ystäväni läksiäisiä. En peru sanojani siitä etteivätkö kengät istuisi kuin hanskat mutta kokopäivän kaupungilla juokseminen ballerinoissakin vaatii veronsa. Onneksi ängin flipflopit laukkuun mukaan niin oli kivempi kävellä kotiin. Kävely meni vielä Vastarannan Kiisken kautta jossa aivan ihana baarimikko nainen toi minulle muovikassin kenkiäni varten joita siihen asti olin kanniskellut käsissäni.




Jaahas, kuviin on eksynyt myöskin jokin paperinpala. Että näin siistiä meillä...

Muistatteko kun kerroin siitä mainostoimistotyypistä jota yritin pakottaa ottamaan minut töihin? Ei se ihan pieleen mennyt sitten kuitenkaan, olen nimittäin menossa sinne toimistoon tapaamiseen ensiviikolla. Mitä sinne laitetaan päälle?? Jotain siisitä muttei mitään jakkupukua kuitenkaan. Farkut ehkä ja korkkarit? Joku siisti neule niiden kanssa? Ei? Jakku ja farkut? Hame ehkä? Apuaaaa!

Mitä sinä laittaisit päällesi??

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oot edistynyt! Sulla on hiukset auki :>

Anna-Maria K kirjoitti...

Jipii, vau hieno homma! Onnea haastatteluun:D Mikä toimistä se on? varmaan riippuu niin paljon toimiston tyylistä mitä kannattaa pukea...

MouMou kirjoitti...

Hmm, farkut, matalat korot ja joku cool paita.:)

seireeni kirjoitti...

Itselläkin stressiä pukeutumisesta...työhaastattelu tiedossa! Pitäisiköhän käydä vakoilemassa, että miten muut siellä pukeutuvat..

Lotte K kirjoitti...

Onnea työhaastatteluun!! Vai menikö se jo? Vaatteiksi valitsisin jokatapauksessa, jotain sopivan tyylikästä mutta kuitenkin rentoa. Helpommin tosin varmaan sanottu kuin tehty.. ;)

Lily kirjoitti...

Lilya: Niin oonkin :)!!

Jenny: Jei kiitos:) Se on semmonen pikkunen, en viitsi sanoa sitä täällä kun jos en sitten saakaan sitä niin.. Totta, se on kyllä aika rento paikka joten mitään suoria housuja ei ehkä kannata laittaa.

Moumou: Hyvä idea, mulla ei vaan oikeen oo mitään matalia korkoja.. Ehkä mä voisin hankkia jotkut.. ;D

Seireeni: Joo mä kävin nettivisuilla vaklailemassa ja aika rennosti siellä ollaan. Kannattaa jos sellaiset siis on :) Tsemppiä haastatteluun!

Lotte K: Kiitti :)! Se on tiistaina. Vähän kyllä jänskää.. Jep, jotain siistin ja rennon välimaastoa olen ajatellutkin, mutta ei niin helppo toteuttaa ollenkaan :)!