keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Loppurysäyksien helmet

Netti ei ole toiminut sunnuntaista lähtien juuri mitenkään joten saa nähdä montako kertaa joudun tätäkin juttua vääntämään :). No, yrittänyttä ei laiteta. Kuten ei sen työpaikankaan suhteen. kÄvin maanantaina toisessa haastattelussa tapaamassa sen puljun toimitusjohtajaa. Hyvin meni mutta ensi viikolla saa kuulema tietää, ne on nyt lomalla nimittäin.

Huomenna lähden siis Brysselin kautta kohti Cannesia ja palaan maanantaina myöhään illalla. Matkakuume alkaa nousta, enää huominen duunissa ja sitten pääsee lähtemään! Onkohan siellä vielä alet menossa? Oli tosiaan tarkoitus säästää kaikki shoppailut sinne mutta en voinut vastustaa Zaraa josta löysin ihanan vanhan roosan värisen hamosen, hinta oli enää 29,90 e.


Enkä voinut vastustaa JC:n loppurysäys alea jossa kaikki jo alennetut vaatteet olivat -50%. Löysin tämän ihanan puuvillaisen hameen:


Hinta oli vaivaiset 7,45 e joten eihän sitä voinut jättää kauppaan mitenkään! Eikä tätä ihanaa ohutta pehmoista mustaa neuletta jonka hinnaksi jäi 9,80 e:


Vaatteita metsästin tässä asussa:


Lumenelta on tullut jokin uusi mineraalimeikki-sarja tai ainakin uuden näköinen. Sekä halvempi! Ostin tällaisen silmien korostamiseen(?) tarkoitetun meikkikynän ja hinta oli 3,90 e. Hyvä veto Lumenelta että samaa laatua saa vähän halvemmalla mutta miinusta tulee kyllä vähän halvan näköisestä kokonaisfiiliksestä.


Sarjassa oli meikkien lisäksi myös ihonpuhdistustuotteita. Hinnata oli tosi edullsia, olisiko 3-14 e ollut hintahaarukka suurinpiirtein.

Mutta, pitemmittä höpinöittä lähden nyt pakkaamaan loputkin tavarat ja sitten tutimaan. Pitää mennä seiskaksi huomenna mutta ei haittaa yhtään kun tietää että on kiva viikonloppu tulossa :)!

3 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Ihanaiset hameet!<3 Tuo Lumenen uusi sarja on se, joka tuli Anytimen tilalle.:)

Styledrop kirjoitti...

Ihana tuo Zaran hame, vaikka itsellä tuskin tulisi ikinä käyttöä, mutta silti vain kuolailee:). Huomasin tuon Lumenen uuden sarjan tai että oli aika villi värimaailma ja standi, mutta en ehtinyt paremmin tutustumaan. Ovat sitten halvempia, voisihan sitä käydä katomassa:)...

PS. Cannesiin, huoh..Pidä hauskaa!

Lily kirjoitti...

MouMou: Tänks:) Aijuu, niin onkin, tulikin vähän sellanet anytime fibat.. :)

Styledrop: Kiitos! Tykkään itse siitä hameesta ihan superisti:) Joo niinkuin MouMou valaisi niin Anytimen tilallehan se tulikin.. Mutta tuntuu toimivan kyllä!
juu pidän :D