keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Viikonloppuna Lintsillä!

En ole ehtinyt kirjoittaa viikonlopun jälkeen mitään. Ei nyt ole ollut erityisemmin kiirettä mutta juuri sellainen fiilis että duunin jälkeen tekee mieli vaan ottaa lasi viiniä ja kellahtaa sohvalle jonka seurauksena oikea tekeminen jää viime tinkaan. Toisinsanoen hommat kasautuu niskaan ja sitä huomaa aamulla ettei yhtään puhtaita pikkareita ole kuin kaupoissa. Homma ei ole sen kummallisempaa kuin pyykin peseminen, tenttiin lukeminen, kissan kanssa leikkiminen.. arhg juuri sitä epämukavaa tekemistä. Ja hei, kissojen kanssa on yleensä oikein hauskaa leikkiä mutta meidän kissa ei ole siitä mukavimmasta ja vaatimattomimmasta päästä. Onko kukaan kissaa vaikka? Meillä olis yks..


Viikonloppuna käväistiin Linnanmäen Valokarnevaaleissa ja riehuin vuoristoradassa kuin 7-vuotias. Yritän epätoivoisesti pitää jonkunsortin hillitty/hallittu imagoa yllä mutta muut eivät oikein ota asiaa vakavasti eikä ajoittainen lapsetus auta varmaankaan asiaa.. Harkitsen tukan tummentamista vakavasti.

Lintsi oli siis auki viime viikon verran. Oli muuten viime vuonnakin ja oltiin silloinkin siellä. Pointtina on että huvipuisto aukeaa vasta illalla kun hämärtää ja laitteiden valot on se juttu. Tosi hauskaa oli!

Jälleen olisi liuta lehtiä luettavana:



Oliviasta on tullut uusi suosikkini. Tilaisin sen kotiin mutta mua ihan tosissaan suorastaan pännii se että kotiin kannettuna lehden hinnaksi tulee 7.80 e mutta lehden ilmestymisestä lähtien hinta on ollut 3.90-4.90 e jos vaan jaksaa sinne lähimpään kauppaan ostamaan irtonumeron. Siirryn tilaajaksi heti kun tarjoukset loppuvat.

Trendin tilaaja olen ollut muistaakseni 15-vuotiaasta lähiten eli melko kauan. Lehden taso on vaihdellut mutta nyt uusimman päätoimittajan Krista Launosen myötä lehti on uudessa nousussa. 18-vuotis juhlanumerossa on vaikka mitä luettavaa, se on tosi paksu (mitä suomalaiset lehdet eivät yleensä ole)!

Brittien Elle on samaa peruskauraa kuin ennenkin ja Inlook ei kauniista kannesta huolimatta oikein sytyttänyt tällä kertaa.

Gloria on myös uusi suosikkini jota tilaan! Se aikuinen elegantti(pjah just joo) naikkonen sisälläni tykkää kuolata 51 000 euron helminauhaa Tillanderilta. Ihan oikeasti. Olen ollut kultasepän liikkeessä töissä ja himoitsen kaikkea kiiltävää kuin harakka konsanaan.

Ja loppuun vielä yllätys, duunissa on taas ilmaisen viinan pippalot! No joo astetta fiinimmät eli koodina ilmeisesti tummapuku. Uutta mekkoa metsästämään siis! Ehdotuksia? Pituus siis yli polven. Vitsi kun löytyis joku ihana aniliininpunainen..

hejhej! (ps.en ikinä totu siihen että ruotsalaiset tervehtivät sanomalla hejhej!)

7 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Minäkin olin vähän pettynyt InLookiin (okei myönnetään,aika paljonkin). Jotenkin turhaa juttua täynnä koko numero..

Löytyisipä multakin just nyt yhtä iso läjä lehtiä! :)

dolce kirjoitti...

Oi mullekkin tuollainen läjä lehtiä! Ajattelin ehkä tilata Glorian Ruotsiin, houkuttelisi hieman. En sitten tiedä postikuluista yms. Joskus niitä tulee lisää, joskus taas ei.

Lily kirjoitti...

Salla: Inlookissa oli kyllä kannen lupaama glamour kaukana, jotenkin suttuinen lopputulos.

Dolce vita: Gloriassa on aina jotain hyvää eli pienet postikulut voi hyvittää sillä :). Tai no pienet ja pienet.. :)

Ja molemmille: Rakastan lehtiä ihanhirmuisesti mutta ne syövät rahaa ihan pirusti eli ajattelinkin tässä pyytää joululahjaksi Voguen tilaamista vaikka vuodeksi..

Anonyymi kirjoitti...

Hih, sinulla on hauska tyyli kirjoittaa :) minäkin olen tilannut trendiä 15-vuotiaasta, taisin jopa riparilahjarahoistani sijoittaa osan ensimmäiseen tilaukseeni :D

Lily kirjoitti...

Winda: Kiitos :) Trendi on kyllä sellainne must-lehti ettei sitä vaan voi olla lukematta. Pakko myöntää että sain tilauksen aikoinaan synttärilahjaksi mutta edelleen laskut menevät vanhemmilleni ja he jostain syystä maksavat sitä edelleen :) He eivät ehkä ole vielä huomanneet että olen muuttanut jo pois kotoa..

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kahden kissan omistajana täytyy sanoa, etteivät kissat taida koskaan olla kovin vaatimattomia ja helppoja. :) Vaikka on toinen seuranaan, niin ihmisseura on aina parasta. Kultia ovat kuitenkin. <3

Kiva blogi, tykkään. Täytyy pistäytyä useamminkin.

Lily kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos, tervetuloa uudestaan :)

Kissat on kyllä ihania mutta toisinaan äärimmäisen rasittavia:)Käytiin just ostamassa meijän ladylle vähän leluja lisää kun se on alkanut marista öisin.. Yöunet on jäänyt vähän vähemmälle viimeaikoina.