maanantai 15. lokakuuta 2007

Ostoksia

Olen etsinyt jonkun aikaa jo kivoja nilkkureita ja koska budjetti ei anna myöten mennä Nina´sille juuri tähän hätään joten suuntasin siis Dinskohon ja Hennesille. Siellä Dinskossa pyöriessäni tajusin etten koskaan ole ostanut sieltä kenkiä enkä myöskään Hennesiltä.

Pyrin ostamaan aina nahkakenkiä koska tekonahka menee valitettavasti nopeasti pilalle eikä hengitä mutta jouduin taipumaan budjetin edessä. Lopputulos oli ihanat nilkkurit Hennesiltä hintaan 29.90 euroa eli puoli-ilmaiset mutta en ole ihan varma tykkäänkö niistä Dinskon vastaavista sittenkin enemmän..



Olen ollut aina hulluna huiveihin ja kaulaliinoihin joten mukaan tarttui taas yksi uusi yksilö Hennesiltä:




Ja hei! Tajusin nyt vasta että Hennesiltä saa meikkejäkin! Ja halvalla! Ostin supersöpön punaisen huulikiillon, maksoi 1.90 euroa. Käsittämätöntä.. No ei se Juicytubea voita mutta kuitenkin!



Mitä mieltä olette nilkkureista? Vastaavassa Dinskon mallissa ei ole stretsiä ja korko on paksumpi ja ehkä jopa matalampi.. Niiden hinta on 44 euroa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivatkivatkivat kengät ja söpö uus look! :D

Lily kirjoitti...

Kiitoksia! Joo ajattelin pitää kengät, on ne aika hauskat :)

Styledrop kirjoitti...

Olen itsekin ihastellut noita H&M:n kenkiä, olisi aika perus-nilkkurit, jotka käyvät kaikkien kanssa eikä hintakaan paha. Mutta katsellaan nyt vielä:). Joskus H&M:n meikkivalikoima yllättää, kun siellä jotain ihan supertuotteita eikä maksa paljon. Esim. aurinko- korostuspuuterin omistan ja on hyviä!
taisit antaa sen haasteen blogiympäristöstä ja on jäänyt joo, mutta koitan saada vielä senkin aikaiseksi.

Lily kirjoitti...

Styledrop: jeps, niitä haasteita tulee ja menee niin paljon ettei aina voi muistaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat kengät :)

Anonyymi kirjoitti...

paljonko huivi maksoi? (:

Lily kirjoitti...

Huivi taisi olla 9.90 tai 10.90 euroa. En ihan tarkkaan muista mutta ei sen enempää kuitenkaan! :)