lauantai 6. lokakuuta 2007

Tuliaisia, avajaisia ja muuta hauskaa!

Niinkuin tuossa eilen jo lupailin niin laitan nyt kuvat uusista vaatteistani joita tuli taas hankittua vaikkei olisi ollutkaan varaa.. Tai oikeastaan tämä ensimmäinen on tuliainen kaverilta New Yorkista. Ihana Marc Jacobsin roosa trikoopaita missä on söpöjä sydämiä. Pusero on tietty paremman näköinen päällä kuin henkarissa mutta valitettavasti kotona ei ole ketään nyt joka voisi ottaa kuvia.











Eilen kävin Stockalla Vero Modan osastolla (järjettömän hyvä palvelu muuten! Myyjä jaksoi etsiä kanssani hyvin kärsivällisesti) ja sieltä löytyi tällainen tunika jollaista olen etsinyt jo tovin. Sekin, yllätys yllätys, näyttää paremmalta päällä mutta samaisesta syystä kuin yllä niin näette sen vain henkarissa tänään. Hinta oli vain n.34 e.




Tunikan mukana tuli sellainen ohut nahkanaru jolla vyötärön voi sitoa.
Löysin Dinskosta ihanat kengät mutta ne ei olleet nahkaa enkä mielelläni osta tekonahkaisia (kestää tosi huonosti tässä meidän suomen säässä ja hiostaa) joten ne jäi harkintaan vielä.

Löysin H&M:ta ihanan tupsullisen myssyn josta laitan heti kuvaa kun saan miehen ottamaan kuvaa. On yllättävän hankalaa yrittää kuvata omaa päätään ilman että näkee mitä kuvaa ja mistä vinkkellistä (kuva oli lopulta pelkkää kulmakarvaa ja tukkaa..)

Torstaina oli tosiaan uuden sedulan Apollo Live Clubin avajaiset. Ihan peruskauraa, oli kansanedustajat ja humppatähdet litkimässä ilmaista viinaa. Klubi oli hieno, vanhan Forumin leffateatterin "perusteet" oli säilytetty ja tosiaan koko ilta oli ilmaista. Toisinaan tunnen olevani heinäsirkka (käsite on tuttu kaikille Katja Kallion Sooloilua kirjan lukijoille) joka juoksee vain syömässä ja juomassa toisten piikkiin kaikenlaisissa kissanristiäisissä. Heh no joo eikai sentään.. Meininki oli yhtä sedumaisen muovinen kuin aina ennenkin. Kiitos ja näkemiin.


Ensi viikolla alkaa ihanan kamalat Hullut Päivät joihin voikin mennä sitten hyvällä omalla tunnolla tuuppimaan toisia. Eli ne siis keskiviikosta lauantaihin.



En sitten ikinä päässyt sinne Valtteriin asti eilen vaan jäin matkanvarrelle pitämään kivaa kavereiden kanssa.

ädiös!

5 kommenttia:

marmeladi kirjoitti...

Kiva toi sydän paita. Onko se valkoineen vai vaaleanpunainen ? :D

Lily kirjoitti...

Pastellipupu: Kiitos! Se on sellainen haalean vaaleanpunainen vähän puuterinen. Ihanan tuntuinen päällä myös! :)

dolce kirjoitti...

Ihana paita!

Ikävöin hulluja päiviä :)

Lily kirjoitti...

Dolce Vita: Kiitos!
Ja mitä HP:iin tulee niin voin lohduttaa että ei sielä mitään hyvää tavaraa ole enää paitsi lennot on bongaamisen arvoisia. No okei, on niissä oma tunnelmansa niin että joka kevät ja syksu tulee mentyä :D

dolce kirjoitti...

Joo, ei tavara siellä kovin kaksista ole, mutta juuri se tunnelma, ja herkku-osaston tarjoukset :)

Huomasin, että sullahan olikin tuossa kaksi paitaa, mutta kummatkin näyttivät oikein kivoilta!