perjantai 19. lokakuuta 2007

Tekonahka=huono diili ja muuta sekundaa

Ne H&M :n nilkkurit (edellisessä ostoksia postauksessa) ovat osoittautuneet ihan skandaalihankinnaksi. No okei, olihan se nyt aavistettavissa että tekonahka ja halpa hinta eivät yleensä ole se prima yhdistelmä. Kengät eivät hengitä yhtään ja puristavat joka puolelta, muuten ihan kivat toki.

Toinen vikatikkihankinta on ovat olleet allaolevan kuvan J.Lindebergin farkut. Ostin ne siis jo kesäkuussa mutta jouduin palauttamaan ne Stockalle toissapäivänä koska tähän mennessä ne ovat tuhonneet valkoisen öljykangastakin, liudan valkoisia kauluspaitoja ja muita valkoisia vaatteita plus että vielä viidennen pesun jälkeen jalat ja kädet näyttivät kuin olisin ollut kuollut (sinertävät siis). Housuissa toki lukee että saattaa päästää väriä ennen ensimmäistä pesua mikä on ihan itsestäänselvää mutta viidennen pesun jälkeen värin päästö on jo viallinen tuote.



Jouduin yllättävän kauan vakuuttelemaan Stockmannin henkilökuntaa ensinnäkin siitä että kyseiset farkut ovat ostettu sieltä, toiseksi että ne on ostettu kesän alennusmyynnistä ja kolmanneksi että ne eivät ole Hulluilta Päiviltä hankitut. Meinasi kisahermo mennä hyvin huonoon kuntoon.. Sain lopulta takaisin huimat 42 euroa (farkut olivat alessa kun ostin ne). Pieni raha mutta periaatteesta ja varsinkin sen myyjän vänkäyksen jälkeen pysyin tiukkana.

Palautettuani nuo farkut oli siis edessä uusien pillien metsästys. Löysin Wranglerilta tällaiset farkut (105 e) :

Okei, kuva ei paljoa kerro millaiset ne ovat mutta kunhan saan niistä kuvan päälläni niin sitten.

Uusien farkkujen ostossa on aina se miinus että ne on ostettava niin kireinä ettei veri tahdo kiertää koska ne venähtävät aina. Itseasiassa kun ostin ne J.Lindebergin housut niin nekin olivat kuin trikoot päällä mutta kuinkas sitten kävikään, vyötärän ja farkun väliin mahtui helposti nyrkki. Voipi olla siis että ne oli sekundaa muutenkin. Ja ei, kyse ei todellakaan ole laihtumisesta :).

Mistä saa enää kunnon pillifarkkuja jotka ovat 100% cottonia???

7 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Juuri tänään kirjoitinkin Preciousgirlille kommentin, jossa totesin henkkamaukan kenkien huonon laadun. Ulkonäöltään henkkamaukan kengät ovat joskus ihan kivoja, mutta usein sitten esim. korko on ihan muovisen näköinen. Muutenkin hinta-laatu-suhde tässä asiassa ei mielestäni ole ihan paikallaan. Tähän asti olen vältellyt kenkien ostoa niin henkkamaukasta kuin Zarastakin. :-)

dolce kirjoitti...

Wranglerin farkut ovat ainakin kestäviä, minulla oli muutamat parit 70-luvun Wranglereita käytössä vielä jokunen vuosi sitten. Löysin ne mummolani vintiltä :)

Yritän parhaani mukaan välttää ostamasta muovikenkiä esim. Skopunktenista.. saa nähdä miten selviydyn tehtävästä.

Lily kirjoitti...

Bisquits: Jepajee jää mullakin tähän yhteen kertaan henkkamaukat :)! Zarasta oon ostanut joskus nahkaiset saappaat ja ne kesti ihan kiitettävästi mutta niissäkin on hinta-laatu-suhde ei oo mikään paras.

Dolce Vita: Oi vitsi, no ne rahat meni sitten hyvään kohteeseen :)
Wranglerit vaikuttaakin aika laadukkailta.

nana kirjoitti...

Hyvä että kerroit noiden nilkkureiden olevan huonot, on pitänyt jo kauan ostaa nuo. Minäkin tykkään Wranglerin farkuista, olen joskus muinoin omistanut parin :)

Lily kirjoitti...

Mai: Kaiken huippu oli eilen kun kengät oli jalassa kolmatta kertaa niin toisesta kengästä irtosi korkolappu! Uusi maksaa ainakin 10 e joten taitaa jäädä laittamatta..

Wranglerit ovat ainakin näin aluksi tuntuneet nappivalinnalta!

Jenna Kämäräinen kirjoitti...

Tuo huivi on aivan ihana!

Lily kirjoitti...

Jenna: Kiitos! Se onkin ollut kovassa käytössä siitä lähtien kun sen hankin :)