perjantai 17. elokuuta 2007

Täällä taas!


Hurraa, olen saanut kunniamaininnan Äppelblomilta, nimittäin Rockin´girl blogger -merkin! Onko se nyt niin että minun pitää antaa se niille blogeille jotka sen minun mielestäni ansaitsevat (herranjestas että voi ihminen pudota kelkasta..)? No, tein pikaisen johtopäätöksen omiin havaintoihin perustuen ja tahtoisin antaa sen Mintun Go 4 it vol.2 blogille sillä se oli ensimmäinen kosketukseni blogien maailmaan (googlaamalla tarttuu usein jotain hyödyllistä..). Minttu tosin on jo saanut niitä melkoisen läjän mutta sopu sijaa antaa, eikö? :)

Huh, jopas on ollut hektistä koko loman ajan, äärimmäisen hauskaa tosin (mitä nyt vähän narisin siitä purjehduksesta..). Onneksi pääsee viikonlopuksi saareen mökille rentoutumaan vielä viimeiset päivät ennenkuin pitää palata ällöön työhön.

Kotiuduttiin tänään siis Ruotsista ja aika moinen hulina oli päällä kyllä Tukholman alueella. Ehdin tosiaan tutustua Tukholman Modeveckaniin vain tiistai iltana ja keskiviikkona ja aika pintapuolisesti, kutsut kaikkiin näytöksiin olivat ilmeisesti kadonneet postiin.. ;). Oltiin keskiviikko iltana Uppsalassa ja tänään aamulla tultiin tosiaan pois. Ihan tässä ohimennen mainitakseni, Miss J Alexander (America´s next top model, (fani!)) tuli samalla koneella



Helsingistä Tukholmaan. Kaikki jotka ovat katsoneet Huippu mallia tietävät syyn miksi J Alexanderia kutsutaan Miss... En ensin meinannut keksiä kuka tutun näköinen huivipää loungessa odottelee viereisessä pöydässä koska nyt Jay onnistui näyttämään enemmänkin Bronxista karanneelta kuin runway divalta (asia vahvistui kun Stockiksen lentokentällä häntä odotti autonkuljettaja nimikyltin kanssa). Niin ja tosiaan, eihän tämä julkkis "bongaus" tähän loppunut kun näin Elin Klingin tiistaina (Mintun blogissa kuva Elinin asusta tuolloin tiistaina:)).

Kaiken kaikkiaan Tukholma oli aivan täynnä ihmisiä, trolleyn kanssa liikkuminen kohti hotellia kesti ikuisuuden. Sen pistin merkille että vaikka Tukholmalaiset ovatkin huipputyylikästä kansaa niin omaperäisiä he eivät ole useinkaan. Bongasin monia tyttöryhmiä missä ilmeisesti oli tahallisesti pukeuduttu tismalleen samalla tavoin (paidan väri saattoi vaihdella) ja tukatkin oli samoilla pinneillä koristeltuja. Mutta mistä se johtuu että ruotsalaiset ovat enemmän kiinnostuneita tyylistä ja itsensä huolehtimisesta? Sen huomasin ainakin että ruotsalainen lehdistö kirjoitti paljon muotiviikoista ja ilmeisesti kirjoittaa tyylistä ja eämäntavoista useammin kuin kerran viikossa ja laajemmin kuin suomalaislehdistö (nappasin Metron mukaani ruotsista ja se pursuaa tällaista teksitä ja kuvitusta). Suomessa iltapäivälehdistö seuraa muotia viikonloppuisin liitteissään ja yleensä yhdellä sivulla.Tylsää...

Poden aikamoista ostoskrapulaa joten esittelen helmihankintojani hieman myöhemmin.Vastustan kyllä kertakäyttötavarakulttuuria mutta olen ilmeisesti käynyt sitä vastaan omilla keinoillani ostamalla kaikkea aivan liian kallista,mihin minulla ei ole varaa sillä tekosyyllä että kallis on parempilaatuista(mikä ei ole totta läheskään aina). Pienenä päähäni iskostettu "köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa" fraasi on kyllä mennyt perille..

1 kommentti:

Minttu kirjoitti...

Oi, suurkiitokset kunniamaininasta Lily!! :-)