sunnuntai 5. elokuuta 2007

Kävin vähän kaupungilla

Kiitos rakkaan kissamme, heräsin tänään jo yhdeksältä orastavasta huonosta olosta huolimatta ja päätin lähteä vähän jaloittelemaan kaupunkiin. Asutaan onneksi 10minuutin kävelymatkan päässä keskustasta että sain tosiaan raitista ilmaa keuhkoihin ja pääsin ulkoiluttamaan lompakkoa melko nopeasti. Päätin nyt sitten rohkaistua ja näyttää nyt päivän asuni joka oli tämä :





Jahas, vähän on tollasta viiniturvotusta havaittavissa. Vinkki: ei kannata juoda rose-viiniä ihan hirveen usein jos vaan mahdollista.


Yritin etsiä H&M:ltä niitä Cassandra Rhodin suunnittelemia paitoja ja toppeja mutta Aleksin henkalta niitä ei löytynyt sensijaan löytyi allaoleva kukkakuvioinen paituli jonka ajattelin laittaa illalla leffaan mentäessä. Paita näyttää päällä paremmalta, laitan kuvan siitä huomenna kunhan pääsen pukemaan. Ollaan menossa katsomaan The Simpsons movie, odotan innolla.


Ja nyt on taas aikataulu päällä, gotta go!


Kuva H&M paidasta tässä :


7 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Toi sun päivän asu on jollain tavalla safari-henkinen. Erityisesti tykkään laukusta.

Lily kirjoitti...

Kiitos :), laukku on Giuditin ja muistaaksni hankittu Stockalta.

dolce kirjoitti...

Kiva tuo asusi neuletakki!

Lily kirjoitti...

la dolce vita: joo se on mun suosikki ja kovassa käytössä. Ostin sen Indiskasta joskus jostain alelaarin pohjalta, maksoi 15 euroa muistaakseni.

Anonyymi kirjoitti...

Päivän asu on ihana! Tykkään erityisesti neuletakista ja laukusta!

Anonyymi kirjoitti...

ompas kiva asu :)
Toi Anonyymien luottorajanylittäjien perustaminen on ehdottomasti paras idea koskaan! Oon niin mukana :)

Lily kirjoitti...

Minella ja Nicole: Kiitos kovasti kommenteista ja Nicole, avasin juuri visalaskuni ja sen päätteksi leikkasin yhden korteistani katki..