keskiviikko 22. elokuuta 2007

Major flop

Fashion Babylonin (siis se kirja joka ainakin väittää että kirja on koottu "sisäpiiriläisten" kertomuksista) mukaan Tom Ford, ollessaan vielä Guccilla, yritti saada Victoria Beckhamia kirjamellisesti luopumaan hänen suunnittelemistaan vaatteista koska ei voinut sietä tätä ja koska Victoria osti kaikki Guccinsa ihan itse, Tomin huhutan kiljuneen pr-edustajilleen Lontoossa "How can we stop her??". Yes Tom, we all wanna stop her!!!

Kyse on siis tiistaina Nelosen esittämästä Beckhamien Amerikan valloitus- realityhömpästä.
En varmasti koskaan ole tuntenut sellaista myötähäpeää ja halua vaihtaa toiselle kanavalle kuin katsoessani Rouva Beckhamin sietämätöntä typeryyttä. Siinä naisessa ei ole mitään aitoa ja taas kerran saimme todistaa kuinka raha ei taaskaan tehnyt taikaansa: rahalla ei saa sivistystä.

Victoria onnistui saamaan yhteen tuntiin kaikki mahdolliset äkkirikkaiden kliseet: "En ikinä,ikinä puhu rahasta" juu et, et tietenkään Vicki mutta eikö se ole sama asia melkein jos on kirjoittanut otsaansa Olen rikas!! "Minua alkaa kutittamaan jokapuolelta kun ihmiset alkavat puhua rahasta,alan raapimaan itseäni" ok, mene lääkäriin tuo ei ole normaalia. "Henkilökohtainen assistenttini ei saa olla kaunis eikä kovin laiha.." Hirmu hauskaa, varsinkin kun hän tarkoitti sitä ihan oikeasti : ovesta astuu hieman pyöreä, hyvin ujo tyttö jolla on lievä akne. Todellisella staralla on itsetuntoa niin paljon ja PERSOONALLISUUTTA ettei pelkää jäävänsä kenenkään varjoon.

En tiennytkään että ihmisillä on olkaluun ja solisluun välissä sellainen kolmio, eipäs kun tiesin! Kävin Auschwitsissä niin siellä niissä keskitysleiri kuvissa näkyi se luu melkein kaikilla jotka eivät olleet siellä vapaaehtoisesti.

Poshin muka hauskat jutut eivät todellakaan olleet hauskoja. Hän onnistui näyttämään todelliselta idiootilta, äärimmäisen ylimieliseltä ja moukalta suorastaan. Siinä on hiuksenhieno raja milloin hölmön blondin esittäminen menee liian pitkälle ja milloin se ei enää ole söpöä. No sanotaan vaikka tähän loppuun yhteenvetona että se oli niin karseaa katsottavaa että pakko lopettaa siitä kirjoittaminen. Victoria on boikotissa määräämättömän ajan.

Ei kommentteja: