tiistai 7. elokuuta 2007

Kohti Krakowaa

Ihanaa päästä matkoille! Kaikenlainen matkustus on hauskaa mutta pidän jotenkin erityisesti lentokenttien tunnelmasta, kaikki se odotus ja jännitys. En ole koskaan käynyt Puolassa aiemmin joten olen erityisen innoissani. Lento lähtee huomenna aamulla ja tullaan pois seuraavan viikon ma-ti välisenä yönä ja lennän tiistaina iltapäivällä heti Tukholmaan ja tulen sieltä vasta perjantaina 17.8 eli siihen asti tulee väkisinkin taukoa päivitykseen tai yritän toki siinä välissä kertoa kuulumiset mutta voi olla että se tiistai menee paniikkipyykätessä.

Olen niitä ihmisiä joiden mielestä on pakko siivota ennenkuin lähtee matkoille koska on kivempaa tulla siistiin kotiin mutta toisaalta olen myös niitä jotka eivät haluaisi palata kotiin ollenkaan ja laukut jävät purkamatta jne.. Heräsin onneksi niin aikaisin että siivous on saatu jo pulkkaan, no okei lakanat on vaihtamatta mutta kuitenkin.
Päätin tässä välissä kirjoittaa tämän ja syödä ihanaa sushia lounaaksi jonka taitava sushikokki ystäväni oli valmistanut. Ystäväni on perustanut oman pikku putiikin ja kuljettaa mm.mainostoimistoihin lounassushia niin pääsen välillä vetämään välistä, aah rakastan sushia (ja ilmeisesti myös meidän kissa joka naposteli onnellisena nigrejäni kun käänsin selkäni, oli taas lähellä ettei kisusta tehty lapasia...vitsi!)

ps.blondi on oppinut käyttämään kameraa ja laittamaan kuvat tännekkin, ihan itse!

Äh, nyt pitäisi vielä pakata että kerkeää istumaan vielä illalla uuteen kuppilaan Nollaan joka on avattu Pohjoisen Rautatiekadun ja Fredan kulmaan entisen Alepan tiloihin. Pakkaaminen on aina haaste, pitäisi ottaa asukokonaisuuksia jotka toimivat myös keskenään. Musta jakku on must ja musta trikookietsuhame, ballerinat ja korkkarit...mitä vielä? Farkkucaprit, musta merinovillapaita, printtipaitoja.. No kyllä se siitä. Menen tästä nyt pakkaamaan mutta laitan loppuun vielä eilisen asun jossa esiintyy ensikerran uusi kukkapaita (toissa iltana leffaan laitoin vain farkkucaprit ja hupparin, ei esittelyn arvoisia siis).
  • Paita H&M
  • Valkoiset pellavahousut Gant
  • Lauku Giudit
  • Myrkynvihreät korkkipohjat Seppälästä


Ciao!

Ei kommentteja: