tiistai 14. elokuuta 2007

Taas menossa

Saavuttiin viime yönä Krakovasta 00.45 ja nukkumaan pääsin kahden jälkeen eli heräilin vasta nyt joten kunnon postaukselle ei jää nyt aikaa. Kone Tukholmaan lähtee 16.00 eli taas pakkaamaan ja takaisin kentälle (taksi viime yönä maksoi niin paljon että olisi ihan yhtä hyvin voinut jäädä kentälle nukkumaan..).

Krakova oli aivan ihana paikka, pieni tosin eli ke-ma välinen aika riitti hyvin. Nyt on Auschwitz ja Birkenau nähty (olen toisinaan niin herkkä että tirautan kyyneleen katsoessani orpolapsista tehtyä dokumenttia niin voitte kuvitella että itkussa oli pitelemistä kun katsoi Auschwizissä niiden nälkiintyneiden lasten kuvia ja tarinoita). Krakovan Wawel linna tuli myös katsottua ja koska vuokrattiin auto niin käytiin myös Nova Hutassa joka on kommunistisen Puolan ajoilta, pelkkää betonia ja yksi terästehdas joka pyörii tappiolla ilmeisesti edelleenkin, hyvin sympaattista seutua..

Shopattua tuli taas, ei nyt iiiihan hirveesti mutta kuitenkin. En nyt oikein tiedä mitä sitä tekis ton Tukholman kanssa koska availin tossa juuri visa-laskuni ja meinasin saada slaagin..

Nyt ei valitettavasti ole aikaa säätää kuvia mukaan eli ne viimeistään ensi viikonloppuna kun tullaan takaisin ruotsista.

Iso kiitos kaikille lukijoille muuten, tilaajiakin on 14. Olen hyvin otettu myöskin kommenteista :)

ädjöö!

2 kommenttia:

äppelblom kirjoitti...

Hei luovutan sinulle Rockin´Girl Blogger kunniamerkin sinulle. Löydät sen blogistani.:)

-L- kirjoitti...

Hyvää Stockiksen reissua! Aina saa vähän shoppailla ja varsinkin Tukholmassa se on ennemminkin velvollisuus... ;)