sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Räkälapsi mä oooon...

Mihin se aurinko hävisi?? Tänään on tullut koko päivän jotakin epämääräistä moskaa taivaalta. Matkalla kotiovelta autolle kerkesi tukkani lässähtää niin nätisti ettei auttanut kuin kietaista hätänuttura niskaan ja menoksi. Matka oli siis kotiin vanhempien luo juhlistamaan veljeni jo olleita 18 vee synttäreitä. Vuorossa oli siis sukulaiset. "Juhlat" meni kutakuinkin samaa kaavaa kuin ennenkin, veljeni kävi keräämässä kolehdin ja painui sitten pelaamaan tietokonetta josta sain käydä pakottamassa sen kutjakkeen skoolaamaan ja kiittämään kaikkia.

Tässä asussa lähdin kahvittelemaan:

  • Musta neuletunika (jossa iso rusetti rinnuksilla) H&M
  • Harmaa neuletakki H&M
  • Farkut Tiger of Sweden
  • Nilkkurit Zara
  • Laukku Dkny
Ihan perus. Jotenkin viime aikoina en ole osannut/viitsinyt kauheasi panostaa tähän pukeutumiseen. Rakastan kauniita vaatteita ja korkokenkiä mutta toisaalta rakastan olla se räkälapsi joka kulkee tukka nutturalla kun ei muuta jaksa ja kerrospukeutuu välittämättä yhtään mistään.. Niinkuin näette, mulla ruskea, musta ja parhaimillaan turkoosin sininenkin näyttäytyy samassa asussa samaan aikaan :D

Tuossa viime viikolla tuli postissa kutsu eräisiin häihin ja nyt kysyisinkin teidän mielipidettänne yhteen probleemaan. Viimeksi pohdin sitä ensi viikonlopun juhla-asua ja siinä samassa intouduin penkomaan kaikenlaisia mekkoja kaapistani. Kysymys siis kuuluu: Voiko teidän mielestä laittaa alla olevan Zaran silkkimekon häihin? Vaaleaosa ei ole valkoinen vaikka kuvassa siltä näyttääkin vaan enemmänkin helmiäiskullanhohteinen mutta miten on?(Sama kuva nähty aikoja sitten jossain postauksessani)


Lopuksi vielä laukkuni sisältö kaikkinen räkäliinoineen ja kuitteineen. Juttu on pyörinyt monessa blogissa jo kauan mutta tänään poikaystäväni erityisesti ihmetteli miten ihmeessä noinkin pieneen veskaan saa mahtumaan tavaraa niinkin paljon. No se on tilaihme tietty! Se on vähän sama kuin niissä automainoksissa missä se kumea ääninen mies sanoo "luokkaansa suurempi..".


Ihmeen vähän kuitteja löytyi itseasiassa. Ai mut joo mullahan ei oo rahaa ostaa mitään..

10 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Ihanan rennon tyylikäs tuo synttäri asusi.

Ja mielestäni voit häihin tuon mekon laittaa, kirkkoonhan täytyy olkapäät piilottaa mutta muuten..:) Kaunis tuo mekko muuten onkin.

äppelblom kirjoitti...

Juu, minunkin mielestä tuo mekko käy ihan hyvin häihin!:)

Lotte K kirjoitti...

Yhdyn edellisiin eli eiköhän mekko sovi häihin. On aivan ihana ainakin :)

Lily kirjoitti...

Jenny: Kiitos:) Joo täytyy keksiä joku shaali siihen tai jakku jos ei ole lämmintä..

Äppelblom: Oolrait:)!

Lotte k: Kiitos:)!

dolce kirjoitti...

Minä en ainakaan loukkaantuisi, jos joku tulisi minun häihini tuollaisessa mekossa :)

Lily kirjoitti...

Dolce vita: Niin arvelinkin :)

Anonyymi kirjoitti...

ööh nyt tuli vähän outo olo, työkaverini kuvaili hetki sitten juuri tuon valkomustan mekkosi ja kertoi että hänen tyttärensä sai kutsun häihin ja miettii voiko laittaa tuollaisen mekon päälle :D Äitisi ei satu asumaan tamperella hehhe... Mutta kuten hänellekin sanoin, että tuon mekon voi ihan hyvin laittaa häihin, asustaa sen vaan ei-valkoisella ja vaikka joku tummempi huivi harteille tms. :)

Lily kirjoitti...

Nelliina: Heh hauska yhteensattuma! Äitini siis ei asu tampereella:) Mutta ymmärrän miksi muutkin pohtivat asiaa. Mekko on kyllä ollut yksissä häissä aiemmin mutta ne eivät olleet kovinkaan perinteiset eikä morsiankaan pukeutunut valkoiseen mutta nämä kesän häät ovat hyvin perinteiset suomenruotsalais-brittiläiset.. :D

J kirjoitti...

tuo mekko on aivan ihana! Vähän vaan mietin onko se liian valkoinen, mutta ei välttämättä:)voihan siihen laittaa vaikka värikkään huivin hartioille tjtn?

Lily kirjoitti...

Runway: Tänks! Totta, värikäs huivi voisi olla hyvä ratkaisu. Kiitos vinkistä :)