torstai 3. huhtikuuta 2008

Kevään hankinnat

..Tai ainakin toivehankinnat (joojoo ikinä ei saa aloittaa suoraan ostikosta mutta en voinut vastustaa kiusausta:)). Lotte haastoi minut esitelemään omat kevään TOP 5 -listani ja tässä se tulee:

Ensimmäisenä Stella McCartneyn trenssi joka on ajaton mutta silti persoonallinen:


Toisena täydellinen pikku musta á la Oscar de la Renta. Joka tytön perushankinta (ehkä joo jonkun muun merkkisenä) LBD käy juhlaan kuin juhlaan.


Nuden väriset kengät ovat olleet haavena pitkään joten poistin nämä Asos:ksen alesta roikkumasta hintaan 30 euroa. Ovat siis postissa matkalla vielä.

Isot aurinkolasit jotka kestävät aikaa ovat myöskin hankintalistallani. Tässä Marc Jacobsin versiot jotka voisinkin hankkia jos niitä jostain löytyisi.


Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä aurinkorasva!! Älkää unohtako että kevätaurinkokin polttaa. Itse käytän heti keväästä lähtien mieluiten spf 15 ja kesällä vähintään spf 20. Iho valitettavasti vanhenee ja rypistyy liiasta auringosta ja melanoomasta puhumattakaan.


Haastan kaikki jotka eivät vielä ole tätä tehneet!

Kuvat: Net-a-portet.com, asos.com


7 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Oi, tykkään tuosta mustasta mekosta:)

-SL kirjoitti...

Kivoja juttuja tossa listalla, ihanat kengät

Lily kirjoitti...

Moumou: Samma här, jos vaan olis rahaa :)

Sl: Kiitos!

Sofia kirjoitti...

Ihana tuo pikkumusta ja kengät myöskin! :))

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Lily kirjoitti...

Sofii: Kiitos :)!

Mrs. V kirjoitti...

Hei ihanuus!

Ku tuun kesäksi Suomeen ni lähet mun kanssa vetää lenkkei sitte!:) Laitappa facebookin kautta mis asut ni katotaan jos ois joku hyvä reitti:) Mä vedän pitkin kaivonrantaa.