lauantai 26. huhtikuuta 2008

Kuplilla vai ilman?


Huh mikä viikonloppu taas takana.. Ykis parhaista ystävistäni on käymässä Helsingissä ja Mies Latviassa joten "rentouttava" tyttöjen viikonloppu oli pakko järjestää. Eilinen lähti tietysti ihan käsistä ja rentoutumisen sijaan olen entistä väsyneempi. Ensin Teatterissa syömässä, Meccan kautta Apolloon ja sieltä vielä takaisin Teatteriin ja siinä sivussa skumppaa enemmän kuin laki sallii. Nukuttuani ruhtinaalliset viisi tuntia ystäväni soitti ja pakotti brunssille "Koska ulkona on niiiiin hyvä ilma ja sitä ei saa tuhlata nukkumiseen". Ööh joopa joo se johti siihen että tänään illalla ahdoin itseeni ennätykselliset 26 palaa sushia. Viini teki tehtävänsä ja nyt olen kotona valmiina nukkumaan. Eilinen skumppa oli ihan riittävästi siis.

Koska kamera on miehen mukana reissussa niin kuva materiaalia ei ole. Paitsi tietysti siinä vaiheessa kun siniset silmäni katsoivat eri suuntiin Apollon tanssilattialla niin joku Vanilja.net sivuston kuvaaja tuli kysymään josko saisi ottaa kuvan meistä joka tulee kyseisille sivuille näkyviin. En muista mitä vastasin mutta kuva minusta, harottavista silmistäni ja ruskettuneesta kaveristani löytyy nyt sieltä.

8 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Voi että sinulla se tuntuu olevan huippu vauhdikasta aina kun olet radalla;D

äppelblom kirjoitti...

Siis sä näytät ihan sika hyvältä tuossa vanilja.netin kuvassa! Muistutat ihan Cate Blanhettiä ja tää on siis nyt kohteliaisuus!;)

Mrs. V kirjoitti...

Kiitos kutsusta!:)
Ois ihana for old times sake tulla:)
Ollaan kuitenkin päivällä menossa picnicille (code for a lot of champagne in Kaivopuisto..:)) systerin, parin Mikan kaverin ja mun tyttöjen kanssa, mutta jos tekin eksytte sinnepäin ni ilmoittele!
Minne muuten suuntaat aattona? Me vielä arvotaan kaivon, ahjon ja luxin välillä...:S

Mrs. V kirjoitti...

Oot ollu I:n kanssa liikenteessä!!:D Ni I:lläkin on kohta häät tulossa:)
Mistä te tunsittekaan? Meidän vanhemmat on vanhoi kauppiskavereita ja joskus kasiluokalla olttiin inseperable ja myös erittäin villejä!!:D
Onko I vapun stadissa vai suuntaako pohjosempaan?

Lily kirjoitti...

Jenny: Ööh:D nyt kun ajattelee niin joko oon aivan messissä tai sitten en ollenkaan :D

Äppelblom: Eikä!Tunnistit mut:D! Kiitos kovasti!

Mrs.V: Jeps me aloitetaan jo kymmenen aikaan Bulsalla ja siitä sitten Ulliksen suuntaan. Soitetaan silloin, olis ihana nähdä! Ja joo I tuli tänne viettämään tyttöjen viiknoloppua ja vietettiin aika railakas pe-su.. Ollaan I:n kanssa tunnettu lapsesta kun luisteltiin. Ne harkitsee T:n kanssa tänne tulemista muttei ihan ole vielä varmoja mutta ne tulee brunssille jos ovat stadissa!

Hende kirjoitti...

Aiivan tajuttoman nätti kuva susta!!

Anonyymi kirjoitti...

Viikonloppusi kuulostaa aika kivalta oikeastaan :) Itse kun elelen tylsän samanlaisia päiviä, oli sitten vkonloppu tai ei :)(En vain enää muista miten hirveä tunne darra onkaan) :D

Lily kirjoitti...

Hende: Voih kiitos :)

Winda: Hehhe mulla on joskus tapana vähän irroitella.. Varsinkin kun mennään kesää kohden.. :D no, sulla on niin jännittävä juttu tulossa että se lyö laudalta kaikki juhlat ja darrat :)