lauantai 12. huhtikuuta 2008

Kärpäsen kakkaa pitkin naamoo

Eilinen meni ihan rauhallisesti kotona ruokaa tehden ja jotain ala-arvoista leffaa katsoen teeveestä (Vin Diesel pois ruudusta pilaamasta muiden iltaa heti!!). Jostain syystä olin kuitenkin aivan rättiväsynyt aamulla mutta olimme sopineet että lähdemme kaupungille joten oli herättävä kymmenen aikoihin kuitenkin. Noh, ei siinä mitään mutta aamulla Mies tuli mukavasti herättelemään että " kultaa, kello on jo kymmenen ja aamiainen on valmis että nousetko ylös..". Noustavahan se oli ja vedin vitamiinit naamaan sen kummemmin ihmettelemättä kunnes Mies iloisesti hihkaisi että "ethän sä ole yhtään väsynyt enää" ja heti perään virnisti "paljonko kello on?". Kuuliaisesti vilkaisin keittiöön ihan vain todetakseni kellon olevan VASTA 08:58... Mikä miestyyppi on tuollaista julmaa sorttia?? Saako sen palauttaa jonnekkin??

No toivuin siitä nopeasti kun sain käsiini uudet uljaat (ja hyvin valkoiset..) Keds:in tennarini. Edelliset olin ostanut Uppsalan Nilsonilta viidellätoista eurolla ja muutamissa kuralätäköissä käytyään ne eivät olleet enää valkoisia nähneetkään. Plus että yritin pelastaa ne pesukoneessa mutta lopputulos oli vieläkin huonompi: sen sijaan että lika olisi poistunut, se levisi!


Pitkästä aikaa vielä asu jossa lähdin niitä hakemaan: (väittäisin kyllä etten ole ihan noin lyhyt vaan syy on kuvaajan joka on pitempi jolloin kuva on ylhäältä alas..seliseli..)


  • Villaneule The shirt factory (miehen vanha jonka vahingossa kutistin pesukoneessa)
  • Harmaa paita alla JC
  • Farkut Tiger of Sweden
  • Ballerinat Buffalo London
  • Laukku DKNY
  • Aurinkolasit kuvausrekvisiittaa
Aurinkoinen päivä tuotti söpöjä pisamia nenänpäälle ja poskiin (tai kärpäsen kakkaa kuten ystäväni serkku analysoi niin, öh, kauniisti mistä minut tunnistaa kesäisin.."Noo kyllähän mää muistan, sää oot se jolla on käräpäsen kakkoo pitkin naamoo aina kesääsin." No just..). Me maitotytöt kun kärsimme niin ohuesta ihosta että pisamat tulee heti näkyviin kun kevätaurinko alkaa paistaa. BTW bongasin muuten Nelliinan Nilsonin ovensuussa. En tietenkään rohjennut alkaa sönköttämään mitään mutta sanon vaan että näyttävä nainen hän on livenäkin :)!

Se niistä päivän höpinöistä. Itseasiassa kysyisin vähän mielipidettänne että voiko kumpaakaan näitä seuraavista asuista harkita laittavaksi ensi viikonloppuna erääseen tohtoriväitöstilaisuuteen. Pukukoodi on Kavaj joten ei niin stiffiä..

Ekana Naf Naf:in pikkumusta kiiltonahka patellavyöllä ja Zaran kengillä höystettyinä. Aika perus mutta varma valinta kuitenkin..

Toisena vaihtoehtona tällä hetkellä on Hennesin villasekoitemekko johon olen lisännyt saman patellavyön kuin yllä (ai että tykkään siitä vyöstä) ja samat kengät mutta voi olla että uudet beiget sopii myös.

En millään viitsisi ostaa mitään uutta kun ollaan tosiaan menossa Uppsalaan asti ja tarkoitus on mennä lauantaina Stockholm quality outletiin joten vikat pennoset säästän sinne.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ps. Viinikurssi on huippu! Tosin siellä ei edes tarjottu vaihtoehtoa että saisi "sylkeä kuppiin" joten kontrolli piti säilyttää kaataessa.. ;D

6 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Onpa hieno pikkumusta. Minunkin vaatekaappini tarvitsisi sellaisen.:)

vippe kirjoitti...

On sulla sitten ihana mieheke :D

Toi pikkumusta on ihan huippu! Liityn moumouhun ja totean tarvitseni myös itse sellaisen :)

Lily kirjoitti...

Moumou: Kiitos:). Jep, yksi LBD on joka tytön perushankinta :)

Vippe: Hehhe joo näin on.. :)
Ja kiitos, kuvasta ei itseasiassa näy kaikki yksityiskohdat eikä leikkaukset (opettelin vastikään ottamaan kuvia ajastimella joten laatu laahaa vielä perässä;D)

Anna-Maria K kirjoitti...

naf nafin mekko on tosi makeen näkönen! Istuu hyvin yllesi.

Kaisa kirjoitti...

Hei, kyselisin onko sulla aikaisempaa kokemusta tuosta Quality Outletista? Olisi mahdollisuus lähteä sinne viikonloppuna, mutta mietin onko se sen arvoinen (jos vertaa Tukholman keskustassa shoppailuun), että kuluttaa päivän sinne matkustamiseen? Myytävät merkit ainakin kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta..:)

Lily kirjoitti...

Jenny: Kiitos, tykkään itsekin :)

Kaisa: Itseasiassa siellä tulee vierailtua pari kertaa vuodessa ja hyviä kokemuksia on! Tosin jotenkin tuntuu että paikka on vähän kallistunut tässä viime vuosina.. Filippa K ja J.Lindeberg ovat omat suosikkini ja valikoimat on itseasiassa aika laajat. Kannattaa vierailla ehdottomasti :)!