sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Rei Kawakubo ja H&M

Heippa kaverit! Alan nyt vasta toipumaan viime torstaista. Jos joku nyt ihmettelee että siitähän on jo kolme päivää niin juttu meni lyhykäisyydessään näin: Menin joogaamaan 11.50 ja siitä tunnin päästä kaverin sushipaikkaan Togoon jossa treffasin yhteisen ystävämme. Siitä lähdettiin kolmistaan Ursulan terassille ja siitä johonkin (..Luxiin, en nähnyt Parisia vaikka se siinä nenän edessä keikkuikin..) niin että lopputulos oli se että kömmin aamuyöstä sen pinkin joogamattoni kanssa kotiin. Ja mä ihan totta en käy usein edes missään diskoteekeissä enkä varsinkaan pysy hereillä yli kahteen. Mies oli taas ylpeä.

Pari päivää sitten julkistettu H&M:n yhteistyö Rei Kawakubon kanssa sai minut äärimmäisen iloiseksi. Comme des Garconsin (juu se väkänen puuttuu mutten tiedä mistä sen saa..) perustaja ja pääsuunittelija on minusta huikasevan lahjakas eikä hänen vaatteisiinsa olisi ikinä muutoin rahaa joten kiva juttu. Onhan Rei Kawakubon luomukset vähän hullujakin mutta oivaltavia.


Mitäs te, pidättekö ajatuksesta että kohta saa Kawakuboa Hennesiltä?

Ps. Pari postausta sitten esittelin muutamia vaatekaappiin unohtuneita vaatteita. No, niitä on löytynyt lipastosta lisää joten ajattelin laittaa Huutonettiin niitä myyntiin kunhan selvitän miten se lafka toimii. Eli jos joku on kiinnostunut mm. kummastakaan takista (Vila ja Catepillar) niin kohta niitä saa!

kuva täältä

8 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Hmm, minulle tuo on aivan sama. Ei oikein omantyylisiä vaatteita. Henkan perusmallistokin iskee paremmin.:)

Krista kirjoitti...

Mä ilahduin kovasti tuosta uutisesta! :--D Kawakubo on hieno suunnittelija ja toivon kovasti että myös h&m-mallistosta tulee niistä edellisistä - jotka olivat kaikki aika lailla pettymyksiä - poikkeava.

J kirjoitti...

täytyy kyllä myöntää etten ole perehtynyt yhtään tähän kawakuboon:s, mutta vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta yhteistyökumppanilta:)

dolce kirjoitti...

Minä en pysy enää heräillä edes puoleen yöhön... Ja tuntuu että tarvitsen ne 10 yöunet joka päivä ;) Vanha? Minäkö?

Helena kirjoitti...

Hauska nähdä mitä suunnittelija tuo Hennesille.

Lily kirjoitti...

Moumou: Heh, mutta hei omasta tyylistä on hyvä pitää kiinni eikä väkisin pukea avaruuspukuja jos ei siltä tunnu :)

Frances: Jeps, sama täällä! Odotan tältä vähän enemmän kuin aiemmilta vierailevilta tähdiltä:).

Runway: Itse Kawakubo ei juurikaan kai julkisuudessa esiinny vaan antaa Comme des Garconsin hoitaa "puhumisen". Mutta varmasti tulee mielenkiintoista :)

Dolce vita: Joo kahdeksan tuntia on mulle pakollista. Seuraava päivä on ihan pilalla jos nukkuu vaikka kuusi tuntia.. Saattaa olla että ollaan sittenkin vähän vanhoja jo ;D

Melina: Niinpä :)

Anna-Maria K kirjoitti...

En juurikaan välitä kyseisen suunnittelijan vaatteista, joten ihan sama..
Mutta, kuulostaa hauskalta tuollainen ex tempore biletys!

Lily kirjoitti...

Jenny: Hehhe olihan se hauskaa. Mulle vaan sattuu niitä varsinkin kesäisin liian paljon..:D