keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Tuliaisia ja pulmia..!

Ulos on nyt todella tullut talvi. Neljältä on jo lähes pilkkopimeää, lämpömittari näyttää miinuksia jonka ansiosta lumi pysyy maassa. Talvi on ihan kiva kyllä jos vaan on lunta ja kirpakka pakkanen eikä sellaista loskaa ja kosteaa. Pitäisi hankkia toiset kunnon talvikengät.

Kylmästä huolimatta mieltäni lämmitti poikaystävän tuliaiset Ruotsista nimittäin Versacen Bright Crystal -hajuvesi! Olen toivonut kyseistä hajuvettä aiemminkin. En ikinä itse raaski ostaa hajuvesiä joten toivon niitä joulu- ja synttärilahjaksi. Bright Chrystal on uusi suosikkini mutta Chanelin Chance pitää pintansa myöskin (toinen pullo jo menossa).





Mitkäs teidän suosikkituoksut on? Ostatteko samaa hajuvettä toista kertaa koskaan?

Sitten siihen pulmaan! Meillä on ne duunin juhlat ensi lauantaina ja pukukoodi on tummapuku eli nilkkapituinen tai ylipolven ja juhlavasta materiaalista tehty asu naisella. No tähän hätään ei ole rahaa yhtään ylimääräistä eli pitää pärjätä sillä mitä kaapista löytyy. Paras mitä mun kaapista löytyy on tämä:



Mekko on 100% silkkiä ja ostettu Zarasta. Olen käyttänyt mekkoa kerran yksissä häissä. Ja se on ylipolven, nippanappa ainakin..

Laukuksi ajattelin tätä Ruutu Rouvasta ostettu second hand iltalaukkua. Ainut vaan että se on ikävästi revennyt saumasta eli se pitäisi kursia kokoon vielä.


Se varsinainen ongelma on kengät ja kampaus. Ajattelin laittaa mustat paksut sukkikset ja haluaisin pyöreäkärkiset kengät mutta omistan vain mustista kengistä suippokärkisiä. Mekko on kuitenkin tyttömäinen niin en ole ihan varma sopiiko terävät kärjet, ehkä ne sopii..

Mutta laittaisinko hiukset kiinni vai auki? Kiharaa vai suoraa? Plus että tässä on pieni aikataulu ongelma eli pääsen töistä vasta neljältä ja juhlat alkavat kuudelta. Onneksi välimatkat eivät ole suuret mutta kuitenkin.Valmistautuminen pitää siis aloittaa jo töissä.

Harmi ettei saa valmistautua rauhassa ja juoda skumppaa kiireettä ja lakata rauhassa kynsiä. En todellakaan tiedä miten kerkeän puolessatoista tunnissa käydä suihkussa, meikata, föönätä, pukea ja hakea hyvää fiilistä. Kyllä, olen toooodella hidas. Suihkuun menee luutavasti rasvauksen kanssa n. puolituntia. Nyt pitänee mennä levittämään itseruskettavat kropalle, minua ei muuten erota mekosta lauantaina..


Ai juu mites korut? Valkoiset vai tummat helmet? Kultakorut vai ei mitään? Kertokaahan mielipiteenne! :)








14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin tämänhetkinen tuoksusuosikki tuo sama Versacen Bright Crystal.

Elin kirjoitti...

Kultaiset korut sopisivat mielestäni laukkuun, mutta vähän vaikea sanoa kun ei näe mekko luonnossa että sopiiko siihe kultakorut :) tummat helmet mielestäni sopisi mekkoon tai vaaleatkin käy ;)

Anonyymi kirjoitti...

tosi kaunis mekko! Tuo hajuvesipullo on todella kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

tosi kaunis mekko! Tuo hajuvesipullokin on hirmuisen kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

no tulipa sitten muutamaan kertaan:D

dolce kirjoitti...

Minun suosikkituoksuni juuri nyt taitaa olla Diorin Addict 2. Tuo Versacekin kiinnostaisi. Ja tuo mekkosi on todella upea!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis mekko, mutta on ehkä siinä ja siinä täyttääkö se pukukoodin vaatimukset... Riippuu tietysti myös työpaikkasi sekä juhlapaikan luonteesta.

Jos et ehdi laittaa tukkaa enää iltapäivällä/illalla, niin laita se jo aamulla nutturalle, jonka voi päässäsi iltaan asti. Tai jos haluat, että tukka on auki, laita se myös silloin nutturalle, ja pura nuttura töiden jälkeen. Niin tukkasi on jo valmiiksi kiharainen, etkä joudu käyttämään sen laittamiseen niin kauaa aikaa ennen juhlia.

Laita ehdottomasti arvokorut pukuasi koristamaan. Saat niillä jo enemmän juhlan tuntua!

Anonyymi kirjoitti...

Joo ja hauskoja juhlia!

Lily kirjoitti...

Pinja: Samiksia siis :). Käytän varmaan sitä pitkään, tykkään niin paljon!

Elin: Niin totta, tuo kuva ei kerro väreistä ihan kaikkea. Kultakorut sopii hyvin mutta ehkä helmet on enemmän mekon tyyliset. No tänään pitää vielä päättää, huomenna ei ole enää aikaa :)!

Runway: Kiitos! Poikaystävän mielestä kirjahylly ei ole sopiva paikka hajuvesien säilytykseen mutta minusta se sopii näytille :)
(vastaus x2 ;))

Dolce vita: Mulla on ollut pieni pullo Addictia kanssa mutta se on myös parhaan kaverini lemppari joten päätin lahjoittaa hajun hänelle ettei tuoksuta ihan samalle kokoajan :)

Anonyymi: Joo se on just ja just mutta vaikka toki se on arvokas juhla ja näin, niin luutavasti en ole ainut (ja pahin) koodin rikkoja. Ajattelin että jos mekon materiaali antaa vähän anteeksi.
Hyvä idea tuo nuttura, laitan luutavasti jo aamulla sen niin siitä voi sitten taikoa iltapäivällä jotain!
Ja kiitos, juhlista tulee varmasti hauskat! :)

merikarhu kirjoitti...

Itse en tuoksuja voi käyttää, äiti ja veli pahoja astmaatikkoja ja äiti voi saada hetkessä migreenin tuollaisesta. : (

Lily kirjoitti...

Merikarhu: Tollanen on aina tylsä juttu. Muiden ihmisten pitäisi ottaa huomioon enemmän esim. julkisissa matkustaessa ettei ole puolipullollista parfyymia niskassa ettei kanssamatkustajat joilla on samankaltaisia "vaivoja" joudu kärsimään!

Anonyymi kirjoitti...

Minulla myös Versacen samainen, kesällä ostettu 30ml ja vielä riittää. Kiva arkituoksu. Ainut miinus, että häviää "ilmaan" aika helposti. Avomies kk sitten kysyi, että onko mulla nyt sitä uutta tuoksua vihdoin? Olin sillon käyttänyt 4kk. En viitsi kahta suihkausta enempääkään laittaa=D

-L- kirjoitti...

Itselläni on tuota samaa Versacen hajuvettä. Se on aivan ihanaa, mutta tuoksu katoaa mielestäni aivan liian nopeasti. Ostin juuri laivalta Guccin hajuvettä. Näitä kahta kun vertaa niin Guccin tuoksu säilyy huomattavasti kauemmin! Versacen tuoksu kuuluu silti edelleen lemppareihini! :)

Lily kirjoitti...

Anonyymi: Juu tuoksu on aika kevyt eli se ei kestä iltaan asti mutta yleensä lisään sitä kerran iltapäivällä uudestaan korvan taakse :)

Laura: Se Guccin tuoksu on tosi hyvä kanssa, blogissasi on kuva siitä eikö? Olen joskus tehnyt töitä sen lanseeraustilaisuudessa jolloin sain itselleni lahjaksi pienen pullon sitä mutta annoin sen äidilleni joululahjaksi :)