maanantai 5. marraskuuta 2007

Isänpäivä

Isänpäivää vietetään taas ensi sunnuntaina. Lahjojen ostaminen ei ole tietenkään etusijalla mutta olen aina hankkinut jotain pientä. Nyt en tahdo millään keksiä mitään hauskaa!

Aamulla on aina perinteinen brunssi. Meillä ei ole koskaan viety aamiaista sänkyyn, isän mielestä siellä on yksinäistä syödä ja veljeni on yleensä kaikista nälkäisin joten brunssi on päätetty tarjoilla kaikille. Nyt kun ollaan aikuisia jo niin brunssilla tarjoillaan kuohuvaa myös. Tai no veljeni on kohta kahdeksantoista eli se ei saa kuin puolilasillisen, hehhe jää muille enemmän..

Miten teillä vietetään isänpäivää vai vietetäänkö ollenkaan?

Ehkä käyn teettämässä isälle jonkun paidan jostain hauskasta vanhasta valokuvasta. Tai ehkä tyynyliinan tai jotain.. Viime vuonna ostin Mentalwearista tällä printillä olevan paidan:


Mentalwearissa on muutenkin hauskoja juttuja ja raha menee hyvään tarkoitukseen eli tukemaan mielenterveystyötä. Itselläni on mm. tämä paita:



Nämä voisin vielä hankkia:



Mentalwearin uusi liike on avattu Töölöön, Runeberginkatu 58. Katso tarkemmin täältä.

4 kommenttia:

Milja kirjoitti...

Meillä isänpäiväperinteet ovat aina olleet aika pienet. Aamiainen vain valmistetaan isän nukkuessa, ja siihen lisätään makkarat, pekonit ja kakku. Muuten mennään aika normilla. Äiti ostaa isomman lahjan ja me penskat tehdään omat kortit. Olisi kiva, jos perinteet olisivat vähän loistokkaammat :)

Lily kirjoitti...

Vendeta: Se on kai vähän niin että omat jutut, kun niitä on totetuttanut sen 20 vuotta, ei tunnu enää niin loistokkaalta mutta todellisuudessa tärkeämpää on se että joka vuosi kuitenkin tekee sen kortin ja aamiaisen :)

Meillä isä on sellainen nautiskelija (lue:luulee osaavansa paremmin kuin minä tai äiti) että se tekee itse sen brunssin ja antaa meidän muiden vaan kattaa. Että jos siltä kysytään niin on siitäkin loistokkuus kaukana ;)

dolce kirjoitti...

Minun isälleni on maailman vaikein ostaa lahjaa... Sukkia ei osaa viedä, niiden kun täytyy olla juuri tietynlaisia. Paitaa ei voisi kuvitellakkaan ostavansa, hän on niin tarkka niidenkin suhteen.

Ainoa nappiin osuva lahja taitaa olla joku kalastukseen liittyvä juttu, tai sitten konjakkipullo ja englannin lakua.

Lily kirjoitti...

Dolce vita: Yleensä joku harrastukseen liittyvä on aina se paras valinta. Toisaalta mistä sitä voi tietää mitä 50 vuotiaalla jo on ja mitä se tarvitsee :)