perjantai 23. marraskuuta 2007

Thank god it's friday

Ihanaa tulla duunin jälkeen himaan, heittää kotihousut jalkaan, kaataa lasillinen punkkua ja kellahtaa sohvalle. En ole siis mikään kaappijuoppo vaikka melko usein ilmoitankin juovani viiniä. Tai ainakaan en myönnä mitään... No jokatapauksessa olen onnistunut totaalisen puuduttavan työviikon jälkeen tyhjentämään pääni niin perusteellisesti ettei tänään pysty mihinkään kovin älylliseen tekstin tuottamiseen.

Joten tyydyn vain esittelemään sivuja joista haen inspiraatiota tai muuten vaan haluan tietää mitä Paris ja Britney ovat viimeaikoina puuhailleet. Eli tässä lähes päivittäin seuraamani:

The Superficial

Seuraavana ihana ruotsalais tyttönen Emma Nygren. Emman blogi on ainoa ruotsalaisblogi tähän mennessä olen alkanut seuraamaan.

Emma Nygren

Ihanaa tyttöenergiaa suoraan O.C:n tunnelmista eli Californian Orange Countysta:

The Vintage Society

Unohtamatta tietysti jo hyvin tunnettua The Sartorialist -blogia


Liityin muuten mukaan Glossy.fi sivulle mukaan. Aiheesta kirjoitti alunperin Buttermilk Bisquits
omassa blogissaan. Ideana siis tehdä tuotearvioita eri kosmetiikka tuotteista. Innolla jäämme odottelemaan tuleeko tuotteita testattavaksi kotiin asti! Jokatapauksessa idea on hyvä koska usein päädyn tiettyyn tuotteeseen jonkun suosituksen perusteella. Oli se sitten myyjä tai kaveri (jess lankaan menevää tyypiä siis :))

Oletko jo mukana vai aijotko passata kokonaan?



Ciao!


Edit// Olen näköjään onnistunut sössimään tuon fonttikoon kanssa useampaan otteeseen mutta en nyt millään viitsi sitä korjata joten olkoon näin. Juu hölmöltähän se näyttää..

4 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Minusta näytti kivalta, kun fontti vaihteli! :D Tulipa paljon kivoja linkkivinkkejä! Tuo mikä lie Emma Nygren (uusi tuttavuus) näytti muuten kovasti Olsenin kaksosilta! :D

dolce kirjoitti...

Laitoin itsekkin postia tuonne, ja kutsukin tuli jo. Nyt mietin että liittyäkkö vaiko ei... Sama kai se olisikin. Tosiaan mietityttää se näytteiden saanti, kuinka usein yms. En edes tiedä lähettävätkö he Ruotsiin.

S I L V E R kirjoitti...

Hastoin Sinut! Lue blogistani!

Lily kirjoitti...

Salla: Ehkä se ei ollutkaan niin paha, totta :) Niin näyttää, mutta en tiedä minäkään että kummalat niistä ;)

Dolce Vita: Niin sama kai se kun ei velvoita mihinkään, ainakaan en huomannut :) Milläköhän perusteella ne valitsee ne jotka saa tuotteita..?

Silver: Jepajee, haasteeseen vastaus tulee tuota pikaa :)