tiistai 6. marraskuuta 2007

Kipeänä on tylsää..

Argh kamala flunssa iski viikonloppuna ja nyt koomaan sairaslomalla kotona. Diacorin jälkeen kävin postissa hakemassa Strawberrynetin tilaukset eli Tigin Small talk 3-in-1 ja Lancomen Juicy Tubesin. Näillehän jäi hintaa se vaivaiset 11 e ja 13.80 e. Strawberrynetistä tilaaminen on muutenkin vaivatonta ja nopeaa.



Sellasta tänään! Pakko siirtyä lepäämään, flunssa vie voimat ihan täysin.. :(


8 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Onko tuo Small Talk ostamisen arvoista? Olen sitä joskus harkinnut.. Tekeekö kuinka raskaiksi hiukset? Entäs tuoksu? Houkuttelisi :)

Paranemisia sulle!

Anonyymi kirjoitti...

Omistatko muita Tigin tuotteita? itse olen aina katsellut niitä, mutten vielä koskaan ostanut mitään...
Itsekkin olen flunssassa :(

Anonyymi kirjoitti...

hei auta mua! sain itse lahjaksi eilen tuon small talkin, enkä tiedä miten sitä käytetään:D aika noloa! mutta kerro, laitatko sitä kuiviin vai märkiin hiuksiin? kiitos etukäteen.:))

Lily kirjoitti...

Dolce vita: Kokeilin tänään ekaa kertaa ja hyvin toimii! En oo ihan varma kuinka paljon sitä on tarkoitus laittaa mutta aloitin aika pienellä määrällä. Tuoksu on kuin hubbabubbassa :)

Ja kiitos, vointi on jo parempi, onneksi :)

sl: Joo mulla on Oatmeal&honey shamppoo ja hoitoaine. Bedhed Supestar föönausneste (uskomaton tuote!!) ja mitäs muuta.. leveä harja. Tällähetkellä ei ole muuta mutta voin suositella! En koskaan osta muutakuin tarjouksesta tai Strawberrynetistä koska hinnoissa on niin paljon ilmaa kampaamoissa.

Anonyymi: Levitän sitä pyyhekuiviin hiuksiin eikä sitä pestä pois mutta voi sitä käyttää kuiviinkin! Sillä saa mukavasti tukea tukkaan vaikka ei jaksaiskaan föönätä ja ihanan tuoksun. Toivottavasti auttoi :)

Anonyymi kirjoitti...

miten tuo strawberrynetin tilaus toimii? siis voiko maksaa postiennakolla ja muutenkin jos antaisit jotain vinkkejä esim. että joutuuko maksamaan tullimaksuja tms. kiinnostuin kovasti ja näyttää hyvältä sivulta!:)

Lily kirjoitti...

Milla: Strawberryllä voi maksaa kaikilla ja luottokorteilla sekä PayPalilla eli Visa Electron ja käteismaksut pitäisi olla mahdollisia.

Tullit voi välttää siten että tilaa kaiken alle 40 euron erissä eli voi tilata monta kertaa peräkkäin mutta erilliset maksutapahtumat. Postimaksuja ei ole paitsi jos tilaa haujuvesiä niin max. 10 e.

Suosittelen :)

merikarhu kirjoitti...

Mulla on toi Small Talk, tosi hyvä jos on kähärät tai miten sen sanois, sähköiset, englanniksi "frizzy" hiukset. Helpottaa myös hiusten muotoilua jne. Ja hyvä tuoksu!

merikarhu kirjoitti...

ainiin, ja sitä ei pidä laittaa paljoa. pienen pieni nokare käsiin, hiero käsi yhteen ja sitten vaan levittämään.