sunnuntai 4. marraskuuta 2007

Sekalaista jupinaa

Olen töissä parhaillaan ja olen ihan kypsä näihin töihin. Haluan pois mutta en tiedä minne mennä. Ja mikä pahinta, täällä palkka on niin hyvä että kynnys lähteä on melko suuri.. Kauhea ahdistus kun ei tiedä mitä sitä tekisi isona ja alan olemaan jo aika iso. No se siitä purkamisesta!



Tilasin Strawberrynet:istä Lancomen Juicy Tubesin ja Tigin Small Talk -3 in 1 pari päivää sitten. Toimitusaikahan heillä on 4-6 päivää joten kohtapuoleen varmaan saapuvatkin. Nyt on äärimmäisen hyvä hetki tilata (ihana tekosyy siis..) USA:n dollareissa kaikennäköistä koska dollarin kurssi on tosi heikko euroon nähden. Juicy Tubesin hinnaksi tuli vaivaiset 13.80 euroa ja Tigin 11 euroa. Tuotteet tulevat ilman postikuluja joten melko edukasta. Kaikki varmaan tietää esim. Tigin hinnat suomessa kampaamoissa..


Argh kauhea flunssa taas tulossa, nenä niin tukossa!


Viikonloppu lähti taas ihan käsistä tai melkein ainakin. Rahaa meni enemmän kuin laki sallii joten seuraavat kaksi viikkoa meneekin sitten ihmetellessä. Raku Ya:ssa ruoka on ihan sopuhintaista mutta Glo:ssa ja Teatterissa, mihin tie loppuillasta vei, ei enää ollutkaan niin edullista tai sitten mulla vaan oli tavallista kovempi jano..





Dollarin kuva Wikipedia
Skumppapullonkaula Plaza.fi

3 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Itsekkin tässä miettii, että nyt on jo "iso", ja pitäisi periaatteessa tietää mitä haluaa työkseen tehdä. Mutta kun se ei olekkaan niin helppoa..

Minuakin kiehtoisi tilata USAsta jotain, mutta pelottaa että siihen tulee kaikenmaailman tulleja yms muita maksuja päälle..

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ajattelin ihan tuota samaa, että tuleeko jotain tullimaksuja päälle kun tilaa jotain Jenkeistä?

Lily kirjoitti...

Tullit tulee joo kun tilaa euroopan ulkopuolelta mutta vain yli 40 e tilauksiin eli tilaan itse kaikki erikseen. Okei onhan siinä vähän vaivaa täyttää tiedot uudestaan heti perään mutta silleen sen voi kiertää! Eli kertaostos ei saa ylittää 40 e (tai 50 en ihan muista kumpi summa). Meillä töissä pyöritellään näitä juttuja niin saan sieltä hyviä vinkkejä näihin nettijuttuihin :)