sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Kaikki tiet vievät Roomaan ja sieltä takaisin (harmi..)

Hei kaikki lukijat (jos teitä vielä on..)!!!!!!! Aivan käsittämätöntä että olen jättänyt rakkaan harrastukseni rapistumaan täysin vedoten kiireyteen. Ok, on se totta että uusi työ on vienyt mehut todella ja siinä sivussa olen yrittänyt pitää pari- ja ystävyyssuhteet kasassa.

Kaikkea on ehtinyt tapahtua, tulin juuri tänään Roomasta ja viime viikonloppuna olin Köpiksessä kääntymässä. Muut viikonloput ovatkin menneet erinäisissä juhlissa, muutamissa häissä ja arki-illat töissä. Kymmenentuntia toimistolla ei tunnu missään.

Mutta, olen palannut ja ajon nyt jäädäkin. Ehkä tarvitsin vähän inspiraatiovapaata, alkoi tuntumaan siltä että jutut loppuu tai vähintäänkin kiertää kehää.

Aloitetaanko Kööpenhaminasta?


Kuvassa muuten uudet Vagabondin tolppakorolliset nilkkurini (uudet suosikit jotka olisivat mieluusti vaikka joka päivä koivissani). Myös Henkkamaukan harmaa takki on melko uusi. Tosin kutsun sitä väliaikatakiksi koska täydellisen takin etsintä jatkuu edelleen.


Vahdinvaihto linnassa oli melkoisen teatraalinen tapahtuma. Ajatella että sama toistuu päivttäin..


Pieni merenneito oli melkoisen pieni. Ihan hassua että ihmiset vaeltavat pitkiä matkoja katsoman tätä Kööpenhaminan symbolia joka tönötttää ihan yksinään ihan hassulla paikalla. Me siis mukaan lukien vaelsimme katsomaan tätä pientä olentoa.




Edellisenä päivänä satoi niin että tennarini eivät ehtineet kuivua aamuksi ja kyllästyin köpöttelemään korkkareilla joten hommasin itselleni kivat tikatut tennarit jotka osoittautuivat liian isoiksi sittenkin. Ei ole eka kerta kun minulle käy niin.. Kivat rakkulat oli jaloissa sen päivän jälkeen.. Urpo mikä urpo.

Lauantai-ilta Kööpenhaminassa päättyi näihin tunnelmiin: Pubiruusun paluu. Poikaystäväni oli ostanut itselleen melko persoonallisen pyöräilykypärän jostain pyöräkaupasta jossa oli vaikka mitä erilaisia virityksiä.



Ja sitten Roomaan! Kuvia tosin ei ole paljon koska kaksi päivää oli varattu tehokkaaseen shoppailuun ja hyvin syömiseen. Reissu oli kaikinpuolin upea vaikka muutamia kohelluksia sattuikin matkanvarrelle. Olin siis extempore matkalla työkaverini kanssa ja vaikka olo ei ole kovinkaan rentoutunut tällä hetkellä, olen löytänyt itselleni täydellisen turvaneuleen ja nauranut mahakippurassa kaksi päivää (ja nukkunut viime yönä kolme tuntia..).




Bottega Veneta pikaruokaravintolan lattialla:


Ja ei, se ei todellakaan ole minun vaan ystäväni jolla on selkeästi parempi palkka kuin minulla ;D...

Itse ostin loppujenlopuksi aika vähän. Hugo Bossilta ostin ihanan villaneuleen:


Pahoittelen, kuva ei suurene vaikka kuinka yritin uhkailla, kiristää ja lahjoa. No, näette sen päälläni varmasti vielä usein.

Dkny:n clutch oli saatava:


Lentokenttäostokset olivat houkuttelevan näköinen britti-Vogue ja YSL:n ihmevoide Top Secrets ja valokynä. Vaikka olenkin vasta 23 niin pitkät työpäivät ja lyhyet yöunet ovat alkaneet tehdä tehtäväänsä ja muistutan aamusin jotakin turvonnutta eläintä, ihohuokoset muistuttavat kanjoneita ja naaman väri taittuu harmaaseen. En siis tupakoi, en ehdi lipittämään viiniä läheskään yhtä paljon kuni ennen ja silti lopputulos on karmaiseva.. Bellagio voi vahvistaa, törmättiin perjantaina lentokentällä ja minä kalpeana ilman meikkiä ja hän tietysti tyrmäävänä ja tukka täydellisenä. Koneessa heilui aurinkopuuterisudit melko tiuhaan kun pääsin istumaan..


No mutta, tässä oli pikaisesti kuulumiset ja lisää on luvassa. Meikeläinen on ihan tulessa!

Mutta, mitä teille rakkaat lukijat kuuluu? On ollut mukavaa saada kommentteja ja viestejä että missä olen ollut ja on tullut vähän huono-omatunto kun en ole ehtinyt lukea myöskään muiden blogeja. Ensi viikonloppuna en tee töitä, lupaan :)

-lily

Ps!! Mihin on kadonnut Jenny??

17 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Voi mikä leopardiclutch!<3 Ihanaa, että palasit.:)

Ladetsu kirjoitti...

Ihana clutch! <3 *on kade*

Tervetuloa takaisin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Heei mukavaa, että olet täällä taas! :) Ihania ostoksia!

äppelblom kirjoitti...

Ihanaa että olet taas bloggosfäärissä iloisilla postauksillasi!:)

Tuulia kirjoitti...

jee tulit takas :)

Nea E. kirjoitti...

Ihana clutch!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että olet palannut:)
kerrotko vielä tuosta YSL:än ihmevoiteesta, mitä se tekee? Onko ihan naamarasvaa vaan?
Ja itsekkin olen kaipaillut jennyä..Mahtaakohan joku tietää missä hän on...?

-Hanna

vippe kirjoitti...

Heiiii, kiva että oot taas tullu takas :)

Camilla kirjoitti...

Näytät kuvissa aina niin luonnonkauniilta, joten vaikea kuvitella noita kuvailemiasi "kanjoneita" ;)

Lotte K kirjoitti...

Iiiih it's good to have u back!

Ihanaa reissausta ja herkullinen clutch. :)

äppelblom kirjoitti...

Siis nyt on kyllä pakko kysyä mutta kuka jenny on kadonnut täällä blogimaailmassa?;)

Em kirjoitti...

Ihania matkakuvia! tekee mieli heti itsekin ulkomaille :)
Mukavaa että olet taas täällä ja päivittelemässä blogiasi!

Cerisier kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta :)

Minä aloin käyttää valokynää melkein heti lukion jälkeen, joten et ole ainoa joka sen käytön aloittaa parikymppisenä. Minulla on kroonisesti tummat silmänaluset vaikka nukkuisin 20 h vuorokaudessa, joten valokynä on se meikki joka kulkee _aina_ mukana :P

Kivoja reissukuvia! Pääsispä itsekin Roomaan joskus :)

dolce kirjoitti...

Oi Rooma, tulipas ikävä sinne, niisk :( Ja ihana clutch!

Anonyymi kirjoitti...

Oi ihanaa, kiitos postauksesta ! :>

Ja joku maailman ihanin clutch !! <3<3

Bellagio kirjoitti...

Hihhiiii... Höpö höpö, näytit upealta ilman meikkiäkin! :) Ja ihana toi Bossin neule ja leopardiclutch, kelpais mullekin!

Lily kirjoitti...

MouMou: Kiitos ja joo kiva olla takaisin :)

Emmanuelle: Kiitos, heti kun näin sen tiesin että mun oli ostettava se :) ja kiitos!

Chinaberry: Kiiiiitos paljon :)

Äppelblom: Oli jo ikäväkin itseasiassa :) Mä ihmettelin myös mihin se Jenny on hävinnyt mutta kukaan ei tunnu tietävän :(

Winda: Kyllä vaan!

Mnea: Kiitos!

Anonyymi Hanna: jei kiitos:) Tuo Ysl:n juttu on vähän niinkuin naamarasvaa mutta sitä sivellään vain päivisin. Käytän itse kyllä siinä alla kevyttä kosteusvoidetta ja lätkin tuota sitten päälle mutta tuote toimii, iho näyttää aidosti tosi hyvältä :)

Vippe: Kiva olla takaisin, oli jo ikävä kaikkia teitä :)

Ragdoll: Voi kiitos :) Tosin, totuus on se että stressi näkyy iholla tosi nopeasti ja duunissa on välillä vaikeuksia syödä kovinkaan terveellisesti mikä näkyy ihossa myös..

Lotte K: Thanks darling :) Ja kiitos, se onkin mun uus suosikki :)

Rea: Kiitos, tosin Roomasta ei juuri ole kuvia mun kamerassa (liekö kaikki aika mennyt kaupoissa..;)) Ja kiitos, kiva olla takaisin!

Cerisier: Kiitos, sinusta myös :) Mulla on sam juttu, ihan sama kuinka kauan nukun, silmät ovat silti ihan mustat mutta nyt on tullut mys turvotus joka on kamalaa.. En eläisi ilman valokynää:)!

Dolce: Oih se oli ihana paikka, haluan sinne myös uudestaan! Ja kiitos!

Sofi: Jei lisää on tulossa, tosin ei ihan jokapäivä, siihen en kykene mutta tykkään tästä ja teistä todella niin kyllä musta kuuluu jatkossakin :)
Kiitos, ihastuin siihen itsekin ihan superisti!

Bellagio: Hih kiitos, tosin kun olin kolmekymppisen kaverini kanssa matkassa niin se kosmetiikkamyyjä arvioi meidät saman ikäisiksi.. Syytän stressiä kaikesta ;) Kiitos, Bossin neule on ihan huippu. Villa ei kutita yhtään ja on super mukava päällä muutenkin.