perjantai 13. helmikuuta 2009

Muuttopuuhissa..melkein

Tavallaan se että aika tuntuu vain sujahtavan on toisaalta hauskaa ja tarkoittaa sitä ettei ole ainakaan tylsää. Mutta, se tarkoittaa myös sitä faktaa että sunnuntain muutto lähestyy enkä edes ole hankkinut muuttolaatikoita vielä. Joskus on siis käynyt niin että muuttoavun tullessa paikalle, minä pakkaan vielä tavaroita. Nyt sitten rakas exäni ilmoitti (hyvä ettei pakotettu allekirjoittamaan kirjallista sopimusta..) ettei muuta minua metriäkään jollei kaikki tavarat ole laatikoissa klo. 12 mennessä sunnuntai aamuna. Noh, antoi sentään puoleen päivään asti aikaa..

No kyllä tästä selvitään. Ihan niinkuin kaikesta muustakin :)

Shoppailuhimo saattaa tosin olla sellainen mistä parantuminen vie kyllä aikansa.. Löysin Henkkamaukalta aivan ihanan korsettitopin:


Topissa on hakaset tuossa edessä. Ihan kiva oli äheltää siellä sovituskopissa hakasia kiinni ja kauhea vessahätä siihen päälle.. Jokatapauksessa korsetti sopii loistavasti muutaman puolihameen kanssa joita omistan. Ehkä asu on liian keväinen ensi viikonloppuna oleviin perhetutun valmistujaisiin.

Valmistujaisiin tarvitsisin pikkumustan ja upean laukun.. Onneksi kävin tänää hiljattain avatussa The Green Dress:ssa josta saa vuokrata vaikka upean Chanelin päiväksi. Hinnat oli n. 40 e vuorokausi ja viikko n. 100 e. Miten piristävää! Tosin pelkäisin rakastuvani laukkuun kuitenkin niin pahasti että taas olisi köyhtymisen paikka..

Noniin, lähden nyt laskemaan rahojani josko sitä olisi varaa lähteä Istanbuliin. Finskillä on loistava viikkotarjous, vaan 199e lennot. Mieletön matkakuume iski välittömästi kun avasin sähköpostin eilen ja tästä oli tullut meiliä..

Tai no, ehkä mä menen nyt pakkaamaan vaan suosiolla ettei käy niin että muutan yksinäni sunnuntaina. Tai siis yhden viinilasin jälkeen aloitan ihan varmasti.. Adjööö!!!!!

1 kommentti:

Bisquits kirjoitti...

Tuota korsettitoppia olen itsekin katsellut (ihana!), mutta tulin siihen tulokseen, ettei mulla ole mitään paikkaa, jossa pitäisin tuota. En käy baareissa etc...

Kiva, kun olet taas palannut bloggailemaan!