sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Hyvä viikko

Mä löysin asunnon! Aivan mahtavan sellaisen vielä. Olen niin tyytyväinen, yksi stressi taas vähemmän.. Mutta ei ne huolet siihen loppuneet, vielä pitäisi keksiä millä rahoitan pesukoneen, imurin, kahvinkeittimen yms tavarat. Saati sitten kotivakutuuksen ja internetin... No yksi asia kerrallaan.

Viimeksihän mainitsin niistä kengistä jotka saisin palkkioksi yhdestä ylimääräisestä duunista, eikö? No kävi sitten niin että kartoittaessani todellisia tarpeitani, ehei en ostanut pesukonetta kylläkään, tulin siihen tulokseen että iso nahkalaukkuni on hajoamispisteessä joten tarvitsen uuden sellaisen. Päädyin Lumi:n isoon mustaan nahkaveskaan:






Kosmetiikka ostokset viimeajoilta, Ysl:n Top Secret onkin jo vanha tuttu mutta Estee lauderin Double wear ripsiväri ja Chanelin lakka ovat uusia tuttavuuksia. Ripsari toimii samalla periaattella kuin Kanebon 38astetta mutta koostumus on kivempi (irtoaa pienempinä paloina jolloin esim piilarien alle pääse mitään isoja roskia silmiä ärsyttämään).


Aloitin kevään varovasti hankkimalla uuden mekon Henkkamaukalta:


Isot kultaiset napit kiinnittivät vanhan harakan silmät ja olin myyty.

Itseasiassa olen ostoslakossa niin kauan kunnes olen kartoittanut uuden kotini vajaavaisuudet ja päättänyt mitä pitää hankkia mistäkin. Juu että semmoista.

Ps. Hyviä uutisia tälle viikolle ole vielä se että sain Madonnan konserttiin lipun varmistettua! Parhaalla ystävälläni oli mahdollisuus varata ennakkoon duunin kautta muutamia lippuja. Yippeeeeeee! Kiitos kultamuruni muuten sinulle, tiedän että luet tätä ;)

Eli hyvä viikko kaiken kaikkiaan.

haleja

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niiiiiin epäreilua kun firmat saa lippuja etukäteen...me muut ollaan puhelimen ja netin äärllä huomennna kello9.00 päivystämässä ja toivomassa parasta!