tiistai 9. joulukuuta 2008

Sopiva sauma

Huoh, 10h takana ja nyt viinilasi kädessä kotona. Tosin katti puklailee syömäänsä ruokaa minkä ehtii joten tästä on rentoutuminen kaukana.. No eikai vanhus kipeydelleen mitään voi.

Olemme lähdössä perjantaina työpaikan pikkujouluja viettämään Tallinnaan ja meitä tyttöjä hemmotellaan spa hoidoilla. Varasin tänään juuri itselleni käsien sekä jalkojen parafiinihoidot lakkauksien kanssa. Olisin tietysti mieluusti ottanut kaikki detoxhoidot laihduttaviin lumfahierontoihin asti jollei meitä olisi 12 tyttöä haluamassa samaa. 12 tyttöä on ihan kiva luku sinänsä mutta kundeja onkin sitten se 38 kpl. Tulee varmasti ikimuistoinen viikonloppu..


Ranskalainen lakkaus olisi ihana mutta ei näihin tynkäkynsiin saa mitään kaunista laitettua.



Hill & Knowlton lähetti minulle tuossa jokin aika sitten kokeiltavaksi uuden Gillette Venus Embrance -höylän. Loistavaan saumaan sattui koska olen tuskastellut vanhan höylän kanssa jo vuosia ja teränkin vaihdosta on jo jokunen viikko aikaa.. No okei kuukausia. Ne on niin pirun kalliita. Mutta, höylä toimii kuin unelma. Ensinnäkin sen saa imukupeilla seinään kiinni (loistokeksintö sitten sen kummallisen tarrasysteemin) ja ihosta tulee sileä ja sängetön. Ei yhtään huono siis. Joo ei, mulle ei makseta näistä lauseista mitään ;).

Paketti oli niin soma kun ja ne höyhenet jotka leijailivat ulos rasiasta meinasivat tehdä kissasta hullun. Ressukka luuli että jossain on haavoittunut pulu tai jotain.


Hiphei ja nyt katsomaan Victoria's Secretin uusinta showta. Suositellaan nimenomaan itsetunnon kohottamiseen tytöt..


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Milloin ja moltä kanavalta tuop näytös tulee?? :))

Pedro Baena Luna kirjoitti...

oohhh beatiful fooots.. yeahh.. from spain pedro

Pedro Baena Luna kirjoitti...

sorry feet

Anonyymi kirjoitti...

JIHAAA!!!OLET TULLUT TAKAISIN!!!!Päivän paras uutinen:)