sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Loistopäivä

Käväisin tänään siis Gloriassa järjestetyssä Ofelia Second hand marketissa jossa oli niin paljon muitakin hommasta kiinnostuneita että meinasi iskeä ahtaanpaikan kammo pahemman kerran. Olin siis äidin kanssa liikenteessä ja taistelimme toppatakkiemme kanssa yläkertaan josta ostin korvikset ja rannekorun. Se oli se eka pöytä portaiden yläpäässä ja sitten heti takaisin alas ja ulos.


Aglaia Design:


Satuin kävelemään myöskin Design Forumin ohi ja sielläkin oli jonkun sortin myyjäiset meneillään. Löysin super suloisen tupsupipon Hankala- merkiltä:


Vihdoinkin sain ostettua kauan himoitsemani Miun -pussukan. Ei maksanut kuin 20 e ja aijon käyttää sitä iltalaukkuna. Printti on niin hieno.. Pitää mennä käymään myös Miun putiikissa Uudenmaankadulla, olen tykästynyt jotenkin heidän suloisiin printteihin ja värimaailmaan.


Olen etsinyt jo kauan täydellistä villakangastakkia mutta koska olen kehittänyt sen mielessäni niin luonnollisesti sellaista ei löydy livenä mistään. Kriteerisnä oli polvipituus ja solmittava vyö. Toiveena oli harmaa väri ja kaunais kangas mutta kaikkea ei voi saada.. No Filippa K:lla oli luonnollisesti upea yksilö ja sitäkin kivempi hinta joten jouduin häipymään ennenkuin Visa-korttini olisi itsekseen hypähtänyt myyjän käsiin ja muittamutkitta höyläyttänyt itseään 340 euron arvosta.

Suuntasin siis Zaraan etsimään low budget versiota ko. takista. Löysin todella hyvän version joka itseasiassa täytti pituusvaatimuksen paremmin kuin Filippa. Siinä on vyökin mutta mustahan se on. Kuvasta ei tietenkään näy kunnolla yksityiskohtia (kameran syyttely ei varmaan mene läpi enää..) mutta yritän saada vaikka ulkona parempia kuvia.


Okei, kosmetiikkajuttu jää sittenkin myöhemmäksi mutta se tulee kyööä. Olen aivan innoissani kaikista uusista löydöistäni.

Semmoista sunnuntaita täällä :)

Ei kommentteja: