torstai 6. toukokuuta 2010

Te 10 lukijaa

Ihan tosi, Bloggerin hallintasivu väittää että teitä lukijoita olisi 10 vieläkin!
Huono aloitus enkä voi väittää että pointti kävisi tuosta selväksi mutta minäpä selvennän:

Kirjoittamisen jatkaminen kutkuttaa!

Näin reilun vuoden jälkeen sain kommenttiboxiin CAPS LOCK päällä kirjoitetun kommentin jossa toivotaan että jatkaisin kirjoittamista. Luonnollisesti uuden alkuun kuuluu uudistettu template ja uudet kujeet noin niinkun muutenkin. Paljon on tapahtunut nimittäin, kone vaihtunut PC:stä Mac:iin.. Hiukset kasvaneet.. No okei, on tapahtunut muutakin. Uusi poikaystävä, uusi asunto, uusi ammatti, uusi kissa. Kaipaan kirjoittamisen tuomaa ilmaista terapiaa.. Kaipaako kukaan terapian tuotosta?

luv,
Lily

7 kommenttia:

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Ihanaaa!!!! Arvaa oonko miettinyt sua ja sun blogia miljoona kertaa :) Olis siis mahtavaa kuulla susta taas, oon täällä linjoilla keikkunu toivoo täynnä :D
En ehtinyt sun blogia sillon kauan lukea, mut todellakin tahtosin jatkaa sun juttujen ja kuvien parissa :) siiistiä!

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA! Paljon on tapahtunut meille lukijoillekin ja niin kuuluukin olla! Nyt pian takaisin näppiksen ääreen! Koskaan en ole blogisi bookmarkia poistanutkaan - T. Toinen MacGirl

Lily kirjoitti...

Ihanaa kuulla teistä! ja poikaystävästä on varmaan vielä ihanampaa jos pystyn kanavoimaan juttutulvaa jonnekkin muualla.. Nyt vaan pitäisi miettiä jatkanko tästä mihin jäätiin ja uudistaa banneri vai luoda kokonaan uusi alku..? Apua, miten nämä hommat edes meni.. mac:ssa ei taida olla edes muistikortinlukijaa..

mutta hei, tästä tää lähtee :)!

Anonyymi kirjoitti...

Sinun blogisi on ollut varmaan ihan ensimmäinen innostus omaan ja siitähän se ajatus sitten lähti! Huomasin myös, että taidetaan myös tuntea samoja ihmisiä.. (mieheni kautta..) :) Hassua! Pieni maailma..Sen verran paljastan, että Herran nimi alkaa G-kirjaimella ja Japanissa matkaillut.. Hih!

Lily kirjoitti...

Voi miten ihana kuulla :)! Ja tokihan sinut tiedän, miehesi taitaa olla G:n kaveri J eikö :)?

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Jeps, kyllä vain! :)

Pipari kirjoitti...

Mä oon aina välillä käynyt kurkkimassa jospa oisit taas jatkanu blogia.. :) Eli jatka ihmeessä!