keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Päätöntä menoa

Nyt ei ole viime aikoina mennyt taas ihan putkeen.. Tällä hetkellä makaan himassa niinkin ihanassa lastentaudissa kuin vatsatauti. Yöök. No netin sain onneksi hankittua mutta valitettavasti rahat loppuivat silitysraudan kohdalla joten telkkari jääköön pitkäaikaiseksi haaveeksi. Samoin kuin imuri... Hehhee pitää pyytääkin sukulaiset tupaantuliaisiin ja vaivihkaa ujuttaa tarvelista kutsun mukaan. Mitäköhän ne sanoisi Stockan hääpalvelussa kun ilmoittaisin että kokoan tässä vaan tarvikelistaa sukulaisille tupareita varten, ja joo ihan yksin asun.. Saakohan siihen listaa laittaa myös vaatteita?

No tältä täällä nyt näyttää:








Vähän on sekaista vielä ja ei-niin-kodikasta-kuin-voisi-olla mutta pikkuhiljaa. Päätin että jätän Ikean tästä edes rauhaan ja yritän sen sijaan löytää vaikka kierrätyskeskuksesta tai huonekalukirppareilta jotakin hauskaa. Millaisia löytöjä te olette tehneet muuten kirppareilta tms? Missä on parhaat apajat? Suostuuko kukaan paljastamaan?

Tässä vielä ehdoton suosikkisistukseni:


Persoonnallista ja kodikasta. Vierastan mitään kokovalkoista mutta pidän vaaleista sävyistä ja etenkin laventelinsininen on on uusi suosikkini. Harmi kun finanssipuoli on niin huono tällä hetkellä että kaikki ihanat kevät vaatteet jää kyllä toistaseksi ostamatta. Luovuin muuten visakortistani (taas)...

-lily

10 kommenttia:

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Näyttää kivalle uudelle kodille :) Tsemppiä sisustamisasioihin! Varmaan paras jälki tulee just niin kun ei liikaa panikoi ja kattelee ja mietiskelee rauhassa.. tai mistäs minä tiiän :D Ja pikaista paranemista myös, toi on niin peestä olla vatsataudissa :(

Lily kirjoitti...

Cherry: Kiitos, kyllä kai tää tästä tosiaan kunhan asettuu aloilleen ja silleen :)
Jei, kiitos, mä toivon kanssa että tää puklaaminen loppuu pian.. yök..

Karoliina kirjoitti...

Wau! Tosi nättiä! Toi keittiö on aivan super hieno! Tahtoo kanssa!

Styledrop kirjoitti...

Onko siellä tiskikone? Kun jäi mietityttämään noin pieni tiskiallas, nättiä, mutta hankalaa, mutta joo näyttää hyvälle! Kannattaa ehdottomasti käydä mainitsemissasi paikoissa, voi tehdä hyviä löytöjä ja saa persoonallisen kodin. Valitettavasti ei ole antaa tarkempia tietoja, kun en asu siellä.

Hei, muuten miten pääsit mainostoimistoon töihin ja teetkö kampanjoita vai mitä?

Lily kirjoitti...

Aleina: Kiitos :) Mä tykkään kanssa, tässä kävi aika tuuri että sain näin hyväkuntoisen asunnon.

Styledrop: Jeps, eipä ole :) Valitettavasti tähän asti olen tiskannut vettä kuluttavasti mutta pitää hankkia joku vati missä voi huuhtoa astiat sitten..
Olen toimistopäälikkönä, en tee siis mitään suunittelujuttuja tms. Kuulin vaan yhdeltä tutulta että semmoinen paikka vapautuu ja sinnikkäästi hain sinne :) Kiinnostaako ala sinua?

äppelblom kirjoitti...

Muuten miten meni kissan? Muuttiko se sun kanssa?

Styledrop kirjoitti...

kiinnostaap hyvinkin:)

Bellagio kirjoitti...

Hei tosi kivalta näyttää!!! :) Mäkin haluun kivan kodin, tää opiskelijakämppä ja muiden nurkissa lojuminen alkaa vähän tökkiä... :S

Anonyymi kirjoitti...

kivalta näyttää sun kämppä! onks toi yksiö vai kaksio? ite oon ostanu 2 lipastoo Helsingistä Kalusteneuvos-nimisestä käytettyjen huonekalujen kaupasta. siellä oli mun mielestä hyvä ja siisti valikoima. myös kierrätyskeskuksista voi tehdä halpoja huonekalulöytöjä.

Lily kirjoitti...

Äppelblom: Kisu jäi exälle koska se oli alunperinkin hänen mutta ollaan sovittu yhteishuoltajuudesta :)

Styledrop: Opiskeletko alaa tai aijotko opiskella? Meille haetaan harjoittelijoita esimerkiksi koko ajan :)

Bellagio: Kiitos muru :) Niinpä, oma koti kullan kallis mutta onneksi se opiskelijan elämä ei kestä loputtomiin ;)

Jessi: Kiitos:) Yksiö mutta 36m2 eli onneksi melko tilava. Hei hyvä tietää, voisinkin tsekata nuo vinkkisi!