torstai 29. tammikuuta 2009

TereTulemast

Huh taas on yksi viikko takana mutta kaikkea mieluisaa on tapahtunut onneksi. Ei sillä että olisin edelleenkään löytänyt kämppää, tätä menoa joudun vielä roskapönttöön asumaan, mutta olin Tallinnassa veljeni kanssa ja mikä parasta, saan yhdet upeat kengät palkaksi yhdestä duunista. En vielä paljasta mitkä mutta ne on hankitaan Nina'silta...

Tallinnan tunnelmia..




Olin siis Tallinnassa veljeni kanssa jolle olin ostanut 18 vuotis lahjaksi reissun Tallinnaan, vuosi sitten kylläkin, ja nyt pääsimme vihdoin matkaan. Kuvassa näkyy joululahjaksi saamani Uggit. Vannoin etten hanki niitä mutta minkäs teet, mukavathan ne on. En ikinä enää vanno mitään, tai ainakaan kovin helposti mitä tulee muotiin.

Talvella on niin vaikea pukeutua yhtään mitenkään. Tai no, ehkä se on kiinni omasta mielikuvituksesta mutta minulla se on ainakin yhtä peilijäässä kuin kadutkin (jep, kaaduin tänään kun otin mutkan vähän liian kiireellä..).

Semmoista. Lauantaina Motelletissa on Studio 54 bileet tietysti pukukoodilla mutta joudun kyllä passaamaan kaikki velouripuvut ja kultaiset hotpantsit... Mitä ehdottaisitte?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En malta odottaa, että nään kenkäsi..Jo se, että paljastit paikan josta ne saat riitti kertomaan, että varmasti on ihanat kengät tiedossa! Tiedän tunteen talvipukeutumisen suhteen..mullakaan ei ole mitään ideoita ja odotan kevättä kuin kuuta nousevaa!

Pipari kirjoitti...

Louboutinit!

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Heissuli, ajattelin vain ilmoitella, että en meinaa päästä nukkumaan (2:51) kun sun blogi on niin hauskaa luettavaa :D kiva et löysin tän.. jään innolla ootteleen tulevia juttuja! Muksaa viikkoa!

Lily kirjoitti...

Nevaeh: Vaihdoin ne sittenkin Lumi:n laukkuun :) Jep, sais se kevät tulla niin pääsisi vähän toteuttamaan itseään paremmin :)

Pipari: Nehän ne olis ollut :)

Cherry: Ihana kuulla (tai siis ei ole tarkoitus aiheuttaa pahaa unettomuutta kuitenkaan;)) ja kiva että tykkäät. Hauskaa viikkoa ja toivottavasti palaat vielä :)